Ο λόγος που ο Μπεν Γουάιτ είπε «όχι» στην Αγγλία: «Υπεύθυνος» ο βοηθός του Σάουθγκεϊτ!

Γνωστός έγινε ο λόγος που ο Μπεν Γουάιτ δεν θα εκπροσωπήσει την εθνική Αγγλίας στις επόμενες 10 ημέρες, «ακυρώνοντας» τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και την χώρα του. Προσβλήθηκε ο μπακ της Άρσεναλ, θεωρείται «υπεύθυνος» ο βοηθός της ομάδας!



Ο λόγος που ο Μπεν Γουάιτ είπε «όχι» στην Αγγλία: «Υπεύθυνος» ο βοηθός του Σάουθγκεϊτ!

Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει λάβει χώρα τις προηγούμενες ημέρες, αναφορικά με τον λόγο που ο Μπεν Γουάιτ αποφάσισε να πει «όχι» στην εθνική Αγγλίας και να αρνηθεί την κλήση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Πολλοί κατηγόρησαν τον Άγγλο αμυντικό της Άρσεναλ, άλλοι έσπευσαν να εκλογικεύσουν την επιλογή του και να θεωρήσουν πως το έκανε, ώστε να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους «κανονιέρηδες».

Αισίως όμως, έγινε γνωστός ο λόγος και οφείλεται στον βοηθό του Άγγλου, Ομοσπονδιακού προπονητή, τον Στιβ Χόλαντ. Διότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που μίλησε… άσχημα για τον Μπεν Γουάιτ, λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο.

Ο παίκτης ενοχλήθηκε με το σχόλιο αυτό,  είπε «όχι», υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους και έθεσε εαυτόν εκτός διαθεσιμότητας για την χώρα του!

Δημήτρης Μανάκος