«Γιατί όχι;» Η δήλωση του CEO της Μπάγερν, που αύξησε τις πιθανότητες για Αλόνσο - Λίβερπουλ!

Και όμως, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μπορεί να στείλει τον Τσάμπι Αλόνσο στη Λίβερπουλ… Υπάρχει τρόπος και η Μπάγερν Μονάχου δεν δείχνει αρνητική!



«Γιατί όχι;» Η δήλωση του CEO της Μπάγερν, που αύξησε τις πιθανότητες για Αλόνσο - Λίβερπουλ!

Μπορεί από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να έχουν διευκρινίσει πολλάκις πως ο Τσάμπι Αλόνσο «δένεται» με συμβόλαιο μέχρι και το 2026 και κατά συνέπεια, παραμένει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, όμως το ενδιαφέρον διαφόρων ευρωπαϊκών ομάδων δεν έχει «ξεθωριάσει».

Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται φυσικά, η Λίβερπουλ, η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο πρώτες πάντως να βρίσκονται στο «επίκεντρο», καθώς αμφότερες αναζητούν προπονητή.

Άλλοι χρίζουν τους «κόκκινους» ως φαβορί, άλλοι τους Βαυαρούς, συμπέρασμα δεν βγαίνει, αλλά αισίως, προέκυψε μία δήλωση από τον CEO της γερμανικής ομάδας, τον Ντρίσεν, που άλλαξε τα δεδομένα.

Τι είπε λοιπόν; Πως ουδείς μπορεί να αποκλείει τίποτα στο ποδόσφαιρο, αναφερόμενος σε μία ενδεχόμενη επιστροφή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην ομάδα. Και όπως αντιλαμβάνεστε, οι φίλοι της Λίβερπουλ το έμαθαν και θεωρούν πως… αυξήθηκαν οι πιθανότητές τους!

Δημήτρης Μανάκος