Η πιο «ιδιαίτερη» συνέντευξη του… κόσμου; Βρετανός δημοσιογράφος που αγαπά το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ΑΕΚ!

Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα καλύτερα και από πολλούς Έλληνες, και με αυτό ασχολείται σε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του. Παράλληλα, έχει μία ιδιαίτερη... αδυναμία στην ΑΕΚ! Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Άλεκ ΜακΚόρι μιλά σε ελληνικό Μέσο και... μοιράζεται την ιστορία του!



Η πιο «ιδιαίτερη» συνέντευξη του… κόσμου; Βρετανός δημοσιογράφος που αγαπά το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ΑΕΚ!

Αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μονάχα γνωστό για τα «ψεγάδια» του, ωστόσο η πραγματικότητα ενδεχομένως να είναι διαφορετική. 

Πόσοι άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό παρακολουθούν τη Stoiximan Super League; Πιθανότατα, περισσότεροι απ’ όσοι νομίζουμε και αυτό, λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα, αλλά και της... αγωνίας για την κούρσα του τίτλου. 

Άλλωστε, τη φετινή σεζόν διεκδικούν το τρόπαιο τέσσερις ομάδες, με την πρώτη (ΑΕΚ) να απέχει μόλις πέντε βαθμούς από τον τέταρτο (Ολυμπιακό) της βαθμολογίας, ενώ απομένουν εννέα «στροφές» για το φινάλε!  

Συνεπώς, μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην έχει παρόμοια ποιοτικά χαρακτηριστικά με τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όμως το ενδιαφέρον στη «μάχη» του τίτλου είναι αμείωτο και οι εναλλαγές συναισθημάτων αρκετές. 

Ο ανταγωνισμός έχει προσελκύσει και ξένους τηλεθεατές, οι οποίοι ενίοτε έχουν και... οπαδικές προτιμήσεις, αναφορικά με την ομάδα που επιθυμούν να κατακτήσει το πρωτάθλημα. 

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή του στο www.bnsports.gr