Το σκέφτονται για έφεση στη Νότιγχαμ, αφού υπάρχει κίνδυνος για μεγαλύτερη ποινή!

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ εξ αρχής ήταν σκεπτικοί για τις κινήσεις τους μετά την αφαίρεση 4 βαθμών από τη φετινή συγκομιδή τους. Ο λόγος είναι πως αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει κίνδυνος για μεγαλύτερη ποινή σε περίπτωση που εντοπιστεί κάτι περισσότερο σε νέο ενδελεχή έλεγχο που θα διενεργηθεί...



Το σκέφτονται για έφεση στη Νότιγχαμ, αφού υπάρχει κίνδυνος για μεγαλύτερη ποινή!

Η ομάδα του Νούνο Σάντο από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ.

Το -4 που της επιβλήθηκε, ανέβασε τη Λούτον στις θέσεις της σωτηρίας και έριξε το σύλλογο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην τελευταία τριάδα.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα γίνει έφεση από τη Φόρεστ και υπάρχει λόγος. Άλλωστε, η ομάδα δεν το γνωστοποίησε ούτε στην ανακοίνωση που εξέδωσε, όπως για παράδειγμα το έκανε από την πρώτη στιγμή η Έβερτον στη δική της υπόθεση.

Στο κλαμπ του Νότιγχαμ σκέφτονται ότι από τη στιγμή που θα γίνει νέος έλεγχος σε περίπτωση εναντίωσης στην απόφαση, ίσως η τιμωρία των 4 βαθμών να θεωρηθεί… μικρή. 

Αυτό άκουσαν και από ανώτατο δικαστικό με εμπειρία σε θέματα αθλητικού δικαίου στη Βρετανία. Προφανώς η διαδικασία είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα, με οποιαδήποτε έφεση να οδηγεί στη συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων, σε μείωση της ποινής…

Κώστας Ζάλιαρης