Η Λεβερκούζεν στέλνει μήνυμα για Τσάμπι Αλόνσο: «Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, τον εμπιστευόμαστε»!

Ο πρωτεργάτης της φετινής επιτυχίας της Μπάγερ Λεβερκούζεν μπορεί ν' αποτελεί διακαή πόθο των Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, στη Λεβερκούζεν δηλώνουν πως δεν έχουν ανησυχήσει ούτε για μια στιγμή για τη συνεργασία τους με τον Ισπανό! «Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και τον εμπιστευόμαστε» δηλώνουν από το γερμανικό κλαμπ! 



Η Λεβερκούζεν στέλνει μήνυμα για Τσάμπι Αλόνσο: «Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, τον εμπιστευόμαστε»!

Οι «ασπιρίνες» παραμένουν αήττητες σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, πορεύονται εκ του ασφαλούς - όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή - προς την κατάκτηση της Bundesliga και ο πρωτεργάτης της τεράστιας επιτυχίας, Τσάμπι Αλόνσο, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο των προπονητών. 

Με τον Κλοπ να φεύγει και τον Τούχελ να έχει ενημερωθεί πως... απολύεται το καλοκαίρι, οι Λίβερπουλ και Μπάγερν σκέφτονται μονάχα τον Αλόνσο στο «τιμόνι» τους από το καλοκαίρι και μετά.

Ωστόσο, η Λεβερκούζεν δεν ανησυχεί καθόλου προς το παρόν και μάλιστα στέλνει και... μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και πραγματικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία από μεριάς μας για την τήρηση της συμφωνίας μας. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, αλλά τον εμπιστευόμαστε, είναι αμοιβαίο και έχουμε εξαιρετική σχέση» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερ, Φερνάντο Κάρο! 

Κώστας Ζάλιαρης