«Αυτόν πριν από τον Έλιοτ;» - Κόσμος της Λίβερπουλ vs Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σημειώσατε «διπλό»!

Έξαλλοι οι φίλοι της Λίβερπουλ με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θεωρούν πως η κλήση του Κόμπι Μέινου πριν από αυτή του Χάρβεϊ Έλιοτ, αδικεί την προσπάθεια του δεύτερου. Αντιστρόφως ανάλογο φυσικά το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



«Αυτόν πριν από τον Έλιοτ;» - Κόσμος της Λίβερπουλ vs Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σημειώσατε «διπλό»!

Εκνευρισμός φαίνεται πως επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στις τάξεις των φίλων της Λίβερπουλ, αναφορικά με την απόφαση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να συμπεριλάβει την τελευταία στιγμή τον Κόμπι Μέινου στις κλήσεις του.

Ο Άγγλος, Ομοσπονδιακός προπονητής, αποφάσισε να αλλάξει την αρχική του επιλογή και να καλέσει τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εθνική Αγγλίας, έχοντάς τον διαθέσιμο για τις φιλικές αναμετρήσεις με την Βραζιλία και το Βέλγιο.

Προφανώς και εντυπωσιάστηκε από την απόδοση του ποδοσφαιριστή απέναντι στη Λίβερπουλ, στο επικό παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ», και την πρόκριση με 4-3. Ωστόσο, όλη αυτή η κατάσταση, μοιάζει να έχει δυσαρεστήσει τον κόσμο των «κόκκινων» στα social media, υποστηρίζοντας πως δεν είναι δυνατόν, ο «μικρός» να συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις των «τριών Λιονταριών», πριν από τον Χάρβεϊ Έλιοτ.

Θεωρούν πως αδικείται ο ποδοσφαιριστής του, πρόκειται για μία συζήτηση που «παίζει» πολύ τις τελευταίες ώρες, αλλά στο τέλος της ημέρας, ο Μέινου φαίνεται πως προσέλκυσε πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον του Σάουθγκεϊτ!

Δημήτρης Μανάκος