Νιούκαστλ: Πουλάει Γκιμαράες για να μπορεί να ξοδέψει στις μεταγραφές το καλοκαίρι!

Δημοσιεύματα κάνουν τον γύρο της Αγγλίας και μιλούν για σκέψεις της Νιούκαστλ να πουλήσει τον Μπρούνο Γκιμαράες το καλοκαίρι. Υπάρχει… λόγος, «δένεται» με συμβόλαιο ο Βραζιλιάνος μέχρι το καλοκαίρι του 2028!  



Νιούκαστλ: Πουλάει Γκιμαράες για να μπορεί να ξοδέψει στις μεταγραφές το καλοκαίρι!

Μπορεί ο Μπρούνο Γκιμαράες να «δένεται» με συμβόλαιο από τη Νιούκαστλ μέχρι το καλοκαίρι του 2028, όμως οι «καρακάξες» φημολογείται πως επεξεργάζονται το ενδεχόμενο να τον πουλήσουν μετά το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Προφανώς και ακούγεται… παράλογο, αναλογικά με τη σεζόν που πραγματοποιεί ο Βραζιλιάνος στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Έχει δώσει 27 παιχνίδια στην Premier League, καταγράφοντας τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του, παρότι εκείνη δεν αποδίδει όπως πέρυσι, αλλά όλα δείχνουν πως οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό της Νιούκαστλ, έχουν βάση. Σκέφτεται το Financial Fair Play, γνωρίζει πως δεν μπορεί να ξοδέψει αλόγιστα και ο μοναδικός τρόπος να το κάνει, είναι να πουλήσει αδρά, έναν ποδοσφαιριστή που «δένεται» με συμβόλαιο και κοστίζει πολύ.

Μένει να δούμε αν ευσταθούν τα εν λόγω δημοσιεύματα, με τον Γκιμαράες πάντως να μην έχει εκδηλώσει κάποια τάση φυγής ως στιγμής.

Δημήτρης Μανάκος