Έλειπε ο Έντσο και δεν υπήρχε ηγέτης να σταματήσει την κουβέντα για το πέναλτι... (vid)

Ο Στέρλινγκ ζήτησε από τον Πάλμερ να εκτελέσει το πέναλτι απέναντι στη Λέστερ, τον έπεισε και τελικά έκανε λάθος από την άσπρη βούλα. Έχει προκαλέσει ξανά την ίδια κουβέντα, αλλά τότε υπήρχε ο Έντσο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους...  



Έλειπε ο Έντσο και δεν υπήρχε ηγέτης να σταματήσει την κουβέντα για το πέναλτι... (vid)

Το «Στάμφορντ Μπριτζ» δυσανασχέτησε έντονα με τον Ραχίμ Στέρλινγκ κατά τη διάρκεια του προημιτελικού Κυπέλλου απέναντι στη Λέστερ.

Ο Άγγλος, παρά το γεγονός πως κατάφερε να σημειώσει ασίστ για τον Πάλμερ για το προσωρινό 2-0 της αναμέτρησης, έκανε τα περισσότερα πράγματα λάθος, έχοντας βρεθεί σε κακή μέρα.

Ο κόσμος των «μπλε» έφτασε σε σημείο να τον αποδοκιμάσει κυρίως μετά το... viral και τρομερά απογοητευτικό φάουλ που εκτέλεσε, αλλά και κατά την έξοδό του από το ματς με αλλαγή.

Ο Στέρλινγκ, λίγο πριν το δεύτερο από τα τέσσερα (4-2) τέρματα της Τσέλσι νικήθηκε από τον πορτιέρε της Λέστερ σε εκτέλεση πέναλτι, για την οποία έπεισε τον Πάλμερ να του αφήσει την μπάλα.

Ο συμπατριώτης του δεν φάνηκε να το κάνει με ιδιαίτερη χαρά και η πίεση του Στέρλινγκ οδήγησε σε λάθος με την απώλεια της ευκαιρίας να σκοράρει.

Ανάλογη συμπεριφορά, ζητώντας δηλαδή το πέναλτι, είχε επιδείξει και σε ματς με την Άρσεναλ, μόνο που τότε υπήρχε ο Έντσο κοντά που έδρασε ως ηγέτης και του είπε να το αφήσει κανονικά στον Πάλμερ.

Τώρα ο Αργεντινός απουσίαζε. Και αυτό φάνηκε σαν ευκαιρία για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή των Σίτι και Λίβερπουλ...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης