Με δυο προπονήσεις και πόνους: Ο Γκαρνάτσο δεν... χαμπαριάζει τίποτα! (vid)

Στην ηλικία των 19 ετών έχει αυτή τη νεανική ορμή και την άγνοια κινδύνου που τον κάνουν στο γήπεδο να μη σταματάει ποτέ! Ακόμα κι αν είχε ενοχλήσεις, ακόμα κι αν μέσα στην εβδομάδα δεν είχε προπονηθεί όπως θα έπρεπε, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ήταν... σίφουνας στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. 



Με δυο προπονήσεις και πόνους: Ο Γκαρνάτσο δεν... χαμπαριάζει τίποτα! (vid)

Ο Αργεντινός εξτρέμ/επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε και τα 120 λεπτά της αναμέτρησης με τους «κόκκινους» στο «Ολντ Τράφορντ» το απόγευμα της Κυριακής. 

Έτρεχε ασταμάτητα. Έδειχνε ν' απαγορεύει στον εαυτό του και στο σώμα του να κουραστούν. Σαν να είχε απενεργοποιήσει κάθε πιθανή ενσυναίσθηση και είχε «κλειδώσει» τόσο καλά τον στόχο του που δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. 

Έβγαλε την ασίστ προς τον Ντιαλό στο νικητήριο γκολ για το τελικό 4-3 και την πρόκριση της Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ακόμα και σε αυτό το σημείο, παρά το γεγονός πως είχε παίξει όλο το ματς, έκανε την κούρσα σχεδόν μέχρι την αντίπαλη περιοχή .

Και η αποκάλυψη του αδερφού του για την κατάσταση που βίωσε ο Γκαρνάτσο τις ημέρες πριν από το ματς, κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την απόδοσή του. «Είχε προπονηθεί μόλις δυο φορές γιατί είχε μυϊκές ενοχλήσεις». Κι όμως, ο Αργεντινός με την όρεξη και την τρέλα των 19 ετών ζωής ,έκανε τα πάντα! 

Φοβερός...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης