Ξέχασε την πρώτη κίτρινη ο Ντιαλό και απολογήθηκε στους οπαδούς όταν αποβλήθηκε (vid)

Στο χρονικό σημείο που αποχώρησε προφανώς και δεν προκλήθηκε αρνητικός αντίκτυπος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, ο Αμάντ Ντιαλό θέλησε ν' απολογηθεί προς τον κόσμο της Γιουνάιτεντ καθώς ξέχασε ότι ήδη είχε πάρει κίτρινη κάρτα, όταν έβγαλε τη μπλούζα πανηγυρίζοντας το 4-3 επί της Λίβερπουλ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 



Ξέχασε την πρώτη κίτρινη ο Ντιαλό και απολογήθηκε στους οπαδούς όταν αποβλήθηκε (vid)

Ο Ιβοριανός εξτρέμ έλαμψε στο μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών του FA Cup, καταφέρνοντας με τα τρεξίματα, τη φρεσκάδα και την ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια να κρίνει το ματς απέναντι στους «κόκκινους». 

Στο φινάλε της παράτασης το αριστερό πλασέ του βρήκε δίχτυα για το τελικό 4-3 και ο Ντιαλό ξέσπασε βγάζοντας τη φανέλα του και δείχνοντάς τη στον κόσμο. Μόνο που είχε ήδη «κιτρινιστεί» ελάχιστα λεπτά νωρίτερα για παρεμπόδιση εκτέλεσης φάουλ και το είχε ξεχάσει! 

Αυτό έλεγε και στον άνθρωπο της Γιουνάιτεντ που τον συνόδευε προς τ' αποδυτήρια, αυτό είπε και αργότερα μιλώντας στις κάμερες, ενώ, όταν πλέον ο ρέφερι του έδειξε ότι έπρεπε ν' αποχωρήσει, απολογήθηκε προς τους οπαδούς της ομάδας του σηκώνοντας ψηλά τα χέρια, έχοντας αισθανθεί έστω και γι' αυτά τα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς, ότι «κρέμασε» τους συμπαίκτες του. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης