Ο εκνευρισμός του Άντονι για τη θέση του αριστερού μπακ και το ξέσπασμα σε δάκρυα (vid)

Ο Άντονι δεν μπορούσε να πιστέψει πως άκουσε από τον Έρικ Τεν Χαγκ να του λέει πως θα πρέπει να παίξει στην άμυνα στην παράταση του προημιτελικού με τη Λίβερπουλ! Ο Ράσφορντ προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ξέσπασε σε κλάματα ο Βραζιλιάνος στη λήξη της αναμέτρησης με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον συγχαρούν για την προσπάθεια. 



Ο εκνευρισμός του Άντονι για τη θέση του αριστερού μπακ και το ξέσπασμα σε δάκρυα (vid)

Ο Άντονι έχει ανάγκη τα γκολ και τους πανηγυρισμούς κατά τους οποίους βγάζει όλη του την ψυχή. 

Έχει ανάγκη να νιώσει ότι υπολογίζεται από τον προπονητή του κι αν δεν συμβαίνει αυτό, θέλει στο χρόνο που θα πάρει στο γήπεδο να δώσει απαντήσεις. 

Κάπως έτσι συνέβη και στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Άντονι ήταν εκείνος που κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση σκοράροντας στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας, ωστόσο, παρά τις ενέργειές του από αριστερά και την όρεξη που επιδείκνυε για να επιτεθεί, σοκαρίστηκε με αυτό που άκουσε από τον Τεν Χαγκ για το εξτρά ημίωρο. 

Ο κόουτς της Γιουνάιτεντ τον τοποθέτησε στην άμυνα και ο Άντονι αντέδρασε, με τον Ράσφορντ να προσπαθεί να του πει ότι έπρεπε να βγει το παιχνίδι δίχως τριγμούς...

Ο Άντονι βρέθηκε τελικά στα μετόπισθεν της ομάδας του, οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν την πρόκριση με το εκπληκτικό φινάλε και το γκολ του Ντιαλό, ενώ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός στο φινάλε δάκρυσε από την ένταση κι απ' όσα είχαν προηγηθεί. 

Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και του έδειχναν πως κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος και πειθαρχημένος και του έκανε πολύ καλό. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης