«Τρελό» ξέσπασμα του Νέβιλ στο 4-3 της Γιουνάιτεντ, «σπόντα» για τη Λίβερπουλ ο Ρόι Κιν! (vid)

Η απίθανη αντίδραση του Γκάρι Νέβιλ στο γκολ της πρόκρισης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η… σπόντα του Ρόι Κιν για το «λεωφορείο» του «Άνφιλντ» και όσα είχαν ειπωθεί για το πρώτο ματς της σεζόν με τη Λίβερπουλ!



«Τρελό» ξέσπασμα του Νέβιλ στο 4-3 της Γιουνάιτεντ, «σπόντα» για τη Λίβερπουλ ο Ρόι Κιν! (vid)

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο Γκάρι Νέβιλ. «Ξέσπασε». Και πήρε το κινητό για να αποθανατίσει την στιγμή.

Ο πανηγυρισμός του στο γκολ του Ντιαλό φαντάζει πραγματικά επικός. Ούρλιαζε, φώναζε «Θεέ μου», κοιτούσε την τηλεόραση, φάνταζε εκστασιασμένος. Και φυσικά, ανάρτησε αυτό το βίντεο στο Instagram, προκειμένου να ταυτιστούν και οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί του.

Την ίδια ώρα, ο Ρόι Κιν σχολίασε τη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» επί της Λίβερπουλ, φροντίζοντας να πετάξει μία… σπόντα, για όσα είχε ακούσει η Γιουνάιτεντ, μετά το 0-0 στο «Άνφιλντ», αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού της.

«Είναι τεράστια νίκη. Παίρνει ψυχολογία η ομάδα, σε αυτό το σημείο της σεζόν. Αν έχανε, ειδικά με την εμφάνιση που έχει κάνει στο δεύτερο ημίχρονο, θα έχανε πολλά περισσότερα. Είχαν κρίνει πολλοί τη Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ, για το ότι… πάρκαρε ένα λεωφορείο μπροστά από την εστία της. Να πω σε όλους, πως σήμερα δεν συνέβη κάτι τέτοιο…».

Αυτά είπε ο Ρόι Κιν και φυσικά το όνομά του έκτοτε, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο Twitter τα τελευταία λεπτά!

Δημήτρης Μανάκος