Μήπως ο Έντσο κάτι ήξερε και έλεγε «όχι»; Το πέναλτι του Στέρλινγκ και το… αυτογκόλ της σεζόν! (vid)

Τι είναι χειρότερο; Το πέναλτι του Στέρλινγκ ή αυτό που έχει κάνει ο Αξέλ Ντισασί, για να μειώσει η Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ»; Τα έχει… δει όλα η Τσέλσι!



Μήπως ο Έντσο κάτι ήξερε και έλεγε «όχι»; Το πέναλτι του Στέρλινγκ και το… αυτογκόλ της σεζόν! (vid)

Μπορεί η Τσέλσι να προηγήθηκε με 2-0 της Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όμως η αλήθεια είναι πως αυτά που συμβαίνουν στην αναμέτρηση είναι... αδιανόητα!

Διότι οι «μπλε» προηγήθηκαν με το πρώτο γκολ του Κουκουρέγια με τη φανέλα τους, βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Κόουλ Πάλμερ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αλλά μεσολάβησε και ένα χαμένο πέναλτι.

Την ευθύνη ανέλαβε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με την αστοχία του να γίνεται… viral. Δεν είναι μόνο ότι αστόχησε. Είναι ο τρόπος που πήγε στην μπάλα, είναι η αναποφασιστικότητα που έβγαζε, αλλά και η εκτέλεσή του, η οποία μοιάζει να αποτελεί μία από τις χειρότερες της σεζόν.

Και κάπως έτσι, όλοι θυμήθηκαν τι είχε συμβεί στη συνάντηση της Τσέλσι με την Άρσεναλ, στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε εκείνο το 2-2. Την στιγμή που οι «μπλε» κέρδισαν πέναλτι, ο Στέρλινγκ ζητούσε να εκτελέσει και ο Έντσο Φερνάντες του είπε ξεκάθαρα όχι.

Ο Πάλμερ σκόραρε τότε, ο Στέρλινγκ αστόχησε σήμερα, αλλά ο Ντισασί τον «κάλυψε». Διότι το αυτογκόλ που έχει βάλει, απλώς δεν μπορεί να συμβαίνει!

Δημήτρης Μανάκος