«Δεν έκανες έτσι στο Λίβερπουλ – Σίτι»: Ξανά στη… σέντρα ο Μάικ Ντιν, για την απόφαση του VAR υπέρ της Μπέρνλι!

Πρόσωπο της ημέρας ξανά ο Μάικ Ντιν. Αφορμή το Μπέρνλι – Μπρέντφορντ, οι αντιδράσεις του και η έκφρασή του. Κάτι που θα ήθελαν να έχουν δει οι φίλοι της Λίβερπουλ, και μετά την αναμέτρηση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!



«Δεν έκανες έτσι στο Λίβερπουλ – Σίτι»: Ξανά στη… σέντρα ο Μάικ Ντιν, για την απόφαση του VAR υπέρ της Μπέρνλι!

«Χαμός» επικρατεί στα social media τις τελευταίες ώρες, με κεντρικό πρόσωπο για ακόμη μία φορά τον Μάικ Ντιν, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, μία εβδομάδα πριν, ακούγεται πολύ περισσότερο στο «Νησί».

Για ποιον λόγο; Διότι αρχικά, είχε πει πως ο Ντοκού κάνει πέναλτι στον Αλέξις ΜακΆλιστερ, στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και εν συνεχεία, όταν είδε πως δεν καταλογίστηκε, επισήμανε πως ο διαιτητής πήρε την σωστή απόφαση.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στη συνάντηση της Μπέρνλι με την Μπρέντφορντ, πριν από μερικές ώρες, με τον τέως ρέφερι αρχικά να λέει πως ο Ρεγκιλόν πρέπει να αποβληθεί στο 6ο λεπτό, καθώς δεν είχε καμία πρόθεση να προλάβει την μπάλα.

Όταν όμως αντιλήφθηκε, πως η εξέταση του VAR κρατάει περίπου πέντε λεπτά, άλλαξε την τοποθέτησή του και είπε πως ίσως και να μην υπάρχει αποβολή. Εν τέλει, η Μπρέντφορντ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές και ο λόγος που εξετάστηκε η φάση, αφορούσε το αν υπάρχει οφσάιντ στο ξεκίνημά της ή όχι.

Κατά τη διάρκεια της πεντάλεπτης εξέτασης, ο Μάικ Ντιν έδειξε να κουράζεται, πράγμα που διαπιστώνετε και από την φωτογραφία. Για να κάνουν εν συνεχεία την εμφάνισή τους αρκετοί φίλοι της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, και να θυμηθούν τι είπε στο «Άνφιλντ», στο ντέρμπι… τίτλου!

Δημήτρης Μανάκος