Ο Πεπ θέλει τον Μπερνάρντο μαζί του και τα επόμενα χρόνια στη Σίτι (vids)

Είναι πολύτιμος. Το έδειξε και στο ματς Κυπέλλου με τη Νιούκαστλ. Ο Μπερνάρντο Σίλβα έστειλε τη Σίτι στα ημιτελικά. Ο Πεπ γνωρίζει τη σημασία της παρουσίας του Πορτογάλου στα σχέδιά του και τον θέλει μαζί του και τα επόμενα χρόνια στο Etihad.  



Ο Πεπ θέλει τον Μπερνάρντο μαζί του και τα επόμενα χρόνια στη Σίτι (vids)

Σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο το όνομα του Μπερνάρντο Σίλβα θα «παίξει» για την Μπαρτσελόνα και γενικότερα για πιθανή αποχώρηση από τη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ.

Η αλήθεια είναι πως κι εκείνος έχει εκφράσει κατά περιόδους τη σκέψη του για νέες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, αλλά από τη στιγμή που παραμένει στη Σίτι, δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του.

Είναι παράδειγμα προς μίμηση, συνεχίζει να προσφέρει στο μέγιστο βαθμό στους «πολίτες», οδηγεί το κλαμπ σε επιτυχίες και το έκανε και το βράδυ του Σαββάτου με τα δυο γκολ και την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2026, ωστόσο, ο Πεπ γνωρίζει καλά πως και το προσεχές καλοκαίρι το μέλλον του Μπερνάρντο θα είναι ένα από τα μεγάλα ζητήματα της μεταγραφικής περιόδου.

«Τον θέλουμε μαζί μας αδιαμφισβήτητα. Όλοι τον αγαπούν και τον θέλουν εδώ. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς και θέλουμε να είναι εδώ. Ακόμα κι αν τα γκολ του... είναι από κόντρες» είπε ο Γκουαρδιόλα λίγο μετά το 2-0 επί της Νιούκαστλ στο Etihad.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης