Στην Μπέρνλι αρχίζουν και λατρεύουν τον Φοφανά (vid)

Έχει ξεκινήσει σε ελάχιστα ματς, αλλά έχει πετύχει γκολ που η Μπέρνλι είχε ανάγκη. Και οι προσπάθειές του είναι τέτοιες που ο κόσμος της νυν ομάδας του αρχίζει και τον λατρεύει. Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά είναι δανεικός από την Τσέλσι, αλλά οι οπαδοί των «clarets» βλέπουν σ' εκείνον έναν παίκτη που ίσως να μπορεί να κρατήσει την ομάδα στην Πρέμιερ.  



Στην Μπέρνλι αρχίζουν και λατρεύουν τον Φοφανά (vid)

Ο Φοφανά έχει μετρήσει 6 συμμετοχές ως βασικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρ' όλα αυτά έχει δείξει στον Βινσέν Κομπανί ότι θα έπρεπε να τον υπολογίζει πολύ περισσότερο για το αρχικό σχήμα.

Έχει σκοράρει 4 φορές και είναι ο πρώτος σκόρερ για την Μπέρνλι στο πρωτάθλημα. Αυτό φυσικά αποτελεί απόδειξη για το πόσο ζόρικη είναι η χρονιά για την Μπέρνλι και το πόσο ανέτοιμη εμφανίστηκε για το επίπεδο του ανταγωνισμού στην κορυφαία κατηγορία των αγγλικών πρωταθλημάτων.

Ο Φοφανά στο 62ο λεπτό της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο Turf Moor για να της προσφέρει λίγη περισσότερη ηρεμία στην προσπάθεια εξασφάλισης όλων των βαθμών. Ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 5ο λεπτό με παίκτη περισσότερο.

Ο κόσμος της Μπέρνλι αρχίζει και τον εκτιμά, οι πιτσιρικάδες οπαδοί τον συμπαθούν και του δίνουν αγκαλιές και ο ποδοσφαιριστής αποκομίζει εμπειρίες σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ώστε να ετοιμαστεί ιδανικά για την επαναφορά του στην Τσέλσι από το φετινό καλοκαίρι...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης