Από αλλού το περίμεναν στη Λούτον, από αλλού τους ήρθε: Ο Μπέρι πρόλαβε τον Μπανζού! (vid)

Άλλος... τερμάτισε το ποδόσφαιρο με τις ανόδους και την παρουσία σε όλες τις κατηγορίες, άλλος κατάφερε να σκοράρει με τη φανέλα της Λούτον σε καθένα από τα επαγγελματικά «στρώματα» του ποδοσφαίρου της Αγγλίας! Ο Μπέρι με το γκολ του στο 1-1 απέναντι στη Φόρεστ, πρόλαβε τον Μπανζού και έγινε ένας από τους μεγάλους ήρωες της ομάδας του Ρομπ Έντουαρντς.  



Από αλλού το περίμεναν στη Λούτον, από αλλού τους ήρθε: Ο Μπέρι πρόλαβε τον Μπανζού! (vid)

Η Λούτον θα συνεχίσει τη διεκδίκηση της επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Είναι σαφές και ξεκάθαρο αυτό για την ομάδα την οποία έχει χειροκροτήσει ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη με τη φιλοσοφία της στο γήπεδο και με το πλάνο με το οποίο θα «ζήσει» και θα «πεθάνει», ανεξάρτητα από την έκβαση της κάθε αναμέτρησης.

Καταφέρνοντας στο 90' να ισοφαρίσει τη Φόρεστ και να πάρει το βαθμό (1-1) για να παραμείνει ολοζώντανη στο κυνήγι της σωτηρίας, η Λούτον είδε τον Λουκ Μπέρι να γράφει ιστορία. Έχει σκοράρει πια σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα του συλλόγου!

Μάλιστα, πρόλαβε τον Μπανζού, τον οποίο περίμενε όλος ο κόσμος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ακόμα δεν το έχει καταφέρει! Εκείνος έχει μείνει προς το παρόν στη συμμετοχή σε όλες τις επαγγελματικές Λίγκες με τη Λούτον και ο Μπέρι το πήγε... ένα βήμα παραπέρα έχοντας σκοράρει και στην Πρέμιερ και στην Τσάμπιονσιπ και στη LeagueOne και στη LeagueTwo.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης