Τι συμβαίνει στη League Two; Η ισοπαλία της 17ης Νοτς Κάουντι, την φέρνει στο -9 από τα play – off!

«Τρελό» πρωτάθλημα η 4η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και μπορεί να το αντιληφθεί πλήρως κανείς, αν αναλογιστεί πόσο απέχει η Νοτς Κάουντι, μετά την ισοπαλία της, , από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play off!



Τι συμβαίνει στη League Two; Η ισοπαλία της 17ης Νοτς Κάουντι, την φέρνει στο -9 από τα play – off!

Ήθελε κάτι καλύτερο, συμβιβάζεται με την ισοπαλία, στην 39η ημέρα της League Two η Νοτς Κάουντι, η οποία έμεινε στο 2-2 με την Άκρινγκτον, εκτός έδρας.

Έχουμε γράψει πολλές φορές πως δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της, από την αλλαγή προπονητή και έπειτα, μετρώντας πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Ήθελε να βγάλει αντίδραση ωστόσο, τα κατάφερε εν μέρει αλλά δεν ήρθε το «διπλό». Διότι δεν κέρδισε στην εν λόγω έδρα, για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια. Προηγήθηκε στο 4ο λεπτό, ισοφαρίστηκε άμεσα, ανέκτησε το προβάδισμα με τον Τζάτα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Παρόλα αυτά, επέλεξε στην επανάληψη απλώς να αμυνθεί. Απειλήθηκε πολύ, δεν άντεξε και έμεινε στην 17η θέση της βαθμολογίας. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι απέχει μόλις εννέα βαθμούς από την 7η θέση και τη Γουίμπλεντον. Ναι, είναι απίθανο!

Δημήτρης Μανάκος