Η «παράνοια» της League One: «Ξεκαθαρίζει» η άνοδος, κέρδισαν μόνο… δύο από την πρώτη εξάδα!

«Τρελά» πράγματα στη League One, κέρδισαν μόλις δύο ομάδες από όσες βρίσκονταν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, προτού αρχίσει η 39η  αγωνιστική. Σπουδαίες επικρατήσεις για Ντέρμπι και Μπόλτον, τεράστια νίκη της Ρέντινγκ, μοιάζει να ξεκαθαρίζει και ο… υποβιβασμός!



Η «παράνοια» της League One: «Ξεκαθαρίζει» η άνοδος, κέρδισαν μόνο… δύο από την πρώτη εξάδα!

Μπορεί να παρακολουθείτε λίγοι το εν λόγω πρωτάθλημα, μπορεί ελάχιστοι να γνωρίζετε πολλά για τη League One, όμως πρόκειται πραγματικά για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Λίγκα, στην οποία όλα είναι ανοιχτά.

Βλέπει κανείς την βαθμολογία και συναντά την πρωτοπόρο Πόρτσμουθ, μακριά από τις… υπόλοιπες. Αυτό δεν αναιρεί όμως, πως την «κυνηγούν» δύο ακόμη ομάδες. Η Ντέρμπι με την Μπόλτον, με την Μπάρνσλεϊ και την Πίτερμπρο να είναι σε φοβερή κατάσταση και τη Λίνκολν, που είναι η πιο φορμαρισμένη όλων, να είναι εκτός εξάδας.

Από εκεί και πέρα, συνέβησαν εντυπωσιακά πράγματα στην 39η στροφή του πρωταθλήματος. Ο λόγος; Διότι μόλις δύο από τις προαναφερθείσες, αλλά και την Στίβενεϊτζ, που βρίσκονταν στην πρώτη εξάδα, πριν την έναρξη της αγωνιστικής, κατάφεραν να πάρουν τρεις βαθμούς.

Μεγάλη νίκη της Πόρτσμουθ με 1-0 στο «σπίτι» της Πίτερμπρο, ενώ το ίδιο συνέβη και στο ντέρμπι «ανόδου», ανάμεσα στην Ντέρμπι και την Μπόλτον, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν κερδίσει εκεί, από το 1999, χάνοντας με 1-0 ξανά!

Στο 0-0 έμεινε η Μπάρνσλεϊ με την Τσέλτεναμ. Η φιλοξενούμενη είναι η… 21η ομάδα της κατάταξης και η τελευταία που υποβιβάζεται. Βρίσκεται στο -5 από τη σωτηρία, την στιγμή που η Ρέντινγκ πλησιάζει στον απόλυτο «άθλο».

Παρά τις τρεις αφαιρέσεις βαθμών που έχει υποστεί, κέρδισε την Κέιμπριτζ, ξεπέρασε τους 40 βαθμούς (έχει 42) και είναι στο +7! Εντυπωσιακό πρωτάθλημα για την ομάδα του Ρούμπεν Σέλες, που αξίζει τουλάχιστον την παραμονή της στην Α’ Αγγλίας!

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 39ης αγωνιστικής της League One:

Γουίγκαν – Μπλάκπουλ 1-0

Γουίκομ – Νορθάμπτον 2-0

Έξετερ – Μπέρτον 1-0

Λίνκολν – Μπρίστολ Ρόβερς 5-0

Μπάρνσλεϊ – Τσέλτεναμ 0-0

Ντέρμπι – Μπόλτον 1-0

Πιτέρμπορο – Πόρτσμουθ 0-1

Πορτ Βέιλ – Όξφορντ Γιουνάιτεντ 0-2

Ρέντινγκ – Κέιμπριτζ 4-0

Σριούσμπερι – Καρλάιλ 1-0

Στίβενεϊτζ – Λέιτον Όριεντ 0-1

Φλίτγουντ – Τσάρλτον 1-1

 

 

Δημήτρης Μανάκος