Η Championship του… κουβά: Το στατιστικό οκτώ ημιχρόνων, που «σώθηκε» στο τέλος!

Τρομερά πράγματα στην Championship, στο τελευταίο πεντάλεπτο των πρώτων ημιχρόνων!



Η Championship του… κουβά: Το στατιστικό οκτώ ημιχρόνων, που «σώθηκε» στο τέλος!

Μπορεί να πρόκειται γενικότερα για ένα ιδιαίτερα απρόβλεπτο πρωτάθλημα, όμως η αλήθεια είναι πως αυτή την φορά, η Championship μας εξέπληξε περισσότερο από ό,τι αναμέναμε.

Συζητάμε για την 38η στροφή της 2ης τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η οποία ξεκίνησε με την επικράτηση της Σουόνσι απέναντι στην Κάρντιφ, στο ντέρμπι της Ουαλίας.

Ακολουθούν οκτώ παιχνίδια και πιθανώς, αρκετοί θα μπήκαν στη διαδικασία να βρουν ποια εξ’ αυτών, θα επιβεβαιώσουν το Over 0,5 στοιχηματικά. Αν το έκαναν και τώρα… χαμογελούν, μπράβο τους.

Διότι με την ολοκλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, πέντε αναμετρήσεις έχουν γκολ στο ημίχρονο. Δεν σας φαίνονται λίγες. Ξεπερνούν τις… μισές. Σωστό. Αλλά σκεφτείτε πως το 50% αυτών, επετεύχθη στο τελευταίο λεπτό κάθε πρώτου μέρους!

Η Ίπσουιτς άνοιξε τον χορό των γκολ, απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-0), ακολούθησε η Νόριτς που προηγείται κόντρα στην Στόουκ με 2-0, εκτός έδρας. Για να φτάσουμε στα «χασομέρια» και να δούμε την Πρέστον και την Μπέρμιγχαμ και τη Γουέστ Μπρομ να προηγούνται!

Δημήτρης Μανάκος