Τόμας Τούχελ: «Σαφώς και περίμενα δυνατό τον Ολυμπιακό, ο καθένας κρατάει την τύχη στα χέρια του»

Η καριέρα του Τόμας Τούχελ είναι γνωστή, γεμάτη εμπειρίες και ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου παρακολούθησε τον Ολυμπιακό, να «λυγίζει» με σχετική άνεση τους Βαυαρούς, μέσα στην Γερμανία και μίλησε στο μοναδικό ελληνικό Μέσο που βρέθηκε στο ματς του Youth League με τους Πειραιώτες. Τι ανέφερε για την εντυπωσιακή επίδοση των «ερυθρόλευκων», αλλά και για τα παιδιά της ακαδημίας που υπολογίζει στην πρώτη ομάδα. 



Τόμας Τούχελ: «Σαφώς και περίμενα δυνατό τον Ολυμπιακό, ο καθένας κρατάει την τύχη στα χέρια του»

Τα παιδιά του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στο Μόναχο και επέστρεψαν ως… άντρες. Οι Βαυαροί δεν άντεξαν στην ασφυκτική πίεση που άσκησε η ομάδα του Συλαϊδόπουλου και «κατέρρευσαν» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με τρία γκολ στην «πλάτη» (3-1, 12/03).

Το παιχνίδι αυτό έγινε για τα προημιτελικά του Youth League, υπό το βλέμμα του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, ο  οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει άλλωστε.

Ο Γερμανός βρέθηκε στις κερκίδες του προπονητικού της ακαδημίας και παρακολούθησε από κοντά την «εκθαμβωτική» εμφάνιση του Ολυμπιακού, η οποία σίγουρα του τράβηξε το ενδιαφέρον.

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε στο BN Sports για τις εντυπώσεις που του άφησε ο Ολυμπιακός, για τα ταλέντα που διαθέτει οι Μπάγερν στο «οπλοστάσιο» της, αλλά και για την ακαδημία της ομάδας, που είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τον σύλλογο.  

Διαβάστε τη συνέντευξη στο BNSports!