Η Άρσεναλ ξεκινά με ένα μεγάλο «όπλο» απέναντι στην Μπάγερν

Το «Έμιρεϊτς» θα πρέπει να δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή ώθηση στην Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δεν θα υπάρχει ούτε ένας Γερμανός στις εξέδρες!  



Η Άρσεναλ ξεκινά με ένα μεγάλο «όπλο» απέναντι στην Μπάγερν

Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να έχουν πολύ άσχημα προηγούμενα στις συναντήσεις τους με τους Βαυαρούς, όμως, η φετινή αρμάδα του Μικέλ Αρτέτα καλείται να ξορκίσει αυτό το δαίμονα. Και μπορεί να το κάνει τόσο με την ποιότητα στο χορτάρι, όσο και με τον κόσμο στο πλευρό της!

Το πρώτο παιχνίδι της κόντρας με το κλαμπ του Μονάχου θα διεξαχθεί στο «Έμιρεϊτς» και εκεί η Άρσεναλ θα πρέπει να φροντίσει να πάρει καλό αβαντάζ πρόκρισης. Και μαζί με την προσπάθεια των παικτών, θα πρέπει και ο κόσμος να λειτουργήσει με το σκεπτικό πως πράγματι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Άλλωστε, δεν θα βρίσκεται ούτε ένας Γερμανός στις εξέδρες! Οι οπαδοί της Μπάγερν είναι τιμωρημένοι για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους λόγω των πυρσών που άναψαν και πέταξαν στο ματς με τη Λάτσιο στους «16».

Αυτό σημαίνει πως το «σπίτι» των τωρινών πρωτοπόρων – έστω και στην ισοβαθμία – της Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να εμφανιστεί στην καλύτερη μέρα του και να γράψει ιστορία!

Κώστας Ζάλιαρης