Κόντρα στον Τσάμπι Αλόνσο η Γουέστ Χαμ, «βλέπει» Δουβλίνο η Λίβερπουλ!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν που με τον Τσάμπι Αλόνσο είναι πολύ… σκληρή για να πεθάνει και έφτασε στα 37 ματς δίχως ήττα, βρίσκεται στο δρόμο της Γουέστ Χαμ στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ! Ο δρόμος της Λίβερπουλ μέχρι τον τελικό του Δουβλίνου είναι βατός, ξεκινώντας από την Αταλάντα στους «8»!  



Κόντρα στον Τσάμπι Αλόνσο η Γουέστ Χαμ, «βλέπει» Δουβλίνο η Λίβερπουλ!

Το χειρότερο δυνατό εμπόδιο εμφανίστηκε στη διαδρομή της Γουέστ Χαμ στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν με δυο επικές επαναφορές στα παιχνίδια με την Καραμπάγκ στους «16» βρέθηκε στα προημιτελικά και τώρα η αήττητη επί 37 ματς, αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο, κοντράρεται με τα «σφυριά» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μόγιες διέλυσε τον ¶γιαξ με το 4-0 του επαναληπτικού στο Λονδίνο και συνόδευσε τη Λίβερπουλ στους «8». Οι «κόκκινοι», αφού… ισοπέδωσαν τη Σπάρτα Πράγας, έμαθαν το μεσημέρι της Παρασκευής πως επόμενο εμπόδιό τους είναι η Αταλάντα, που φυσικά δεν είναι σε καμία περίπτωση η προ ολίγων ετών ομάδα που ενθουσίαζε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την ομάδα του Κλοπ είναι ευνοϊκό και το path που δημιουργήθηκε, αφού, σε περίπτωση πρόκρισης, θΆ αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα – Μαρσέιγ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μίλαν – Ρόμα

Λίβερπουλ – Αταλάντα

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ

Μπενφίκα – Μαρσέιγ

Κώστας Ζάλιαρης