«Έπεσε» ηρωικά η Μπράιτον, κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Ρόμα! (vid)

Μπορεί η Μπράιτον να αποχαιρετά το Europa League, αλλά «πέφτει» ηρωικά. Κέρδισε τη Ρόμα με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντάνοι Γουέλμπεκ, και αποχαιρετά με μία «γλυκιά» γεύση, την πρώτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!



«Έπεσε» ηρωικά η Μπράιτον, κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Ρόμα! (vid)

Μία πολύ μεγάλη νίκη, δίχως ουσιαστικό αντίκτυπο, κατάφερε να πανηγυρίσει η Μπράιτον, η οποία παρά το 4-0 στην Ιταλία, επιχείρησε να κάνει ό,τι μπορεί κόντρα στη Ρόμα.

Και ανταμείφθηκε για τη λογική της, με την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να κερδίζει για 3η συνεχόμενη φορά στο «Άμεξ», στην Ευρώπη, δίχως και πάλι να δει την εστία της να παραβιάζεται.

Οι «γλάροι» επιτέθηκαν εξαρχής, στάθηκαν τυχεροί που οι φιλοξενούμενοι είδαν γκολ τους να ακυρώνονται στο 12’ και στο 37ο λεπτό, ήρθε ο Ντάνι Γουέλμπεκ να ανοίξει το σκορ. Μετουσίωσε την ασίστ του Εστουπινιάν σε προβάδισμα και οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0.

Ακολούθησε μία πίεση από την Μπράιτον μέχρι και το φινάλε, είδε τον Φαν Χέκε και τον Ίγκορ να μην χρίζονται σκόρερ και συμβιβάστηκε με έναν ηρωικό αποκλεισμό, από την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι!

Δημήτρης Μανάκος