Η συνέντευξη του Χόιλουντ και τα μηνύματα που προκάλεσαν «σοκ»: «Δεν μπορείς να έρθεις στο «Ολντ Τράφορντ!»

«Πανικός» επικρατεί εδώ και περίπου 30 ημέρες στα social media, μίας σελίδας φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Youtube, με αφορμή μία συνέντευξη του Ράσμους Χόιλουντ, που κατακρίθηκε από τους συμπαίκτες του. Μηνύματα «τρόμου», απειλές κατά του ιδιοκτήτη του καναλιού, αστυνομικές έρευνες και ένα «Ολντ Τράφορντ» που… βράζει!



Η συνέντευξη του Χόιλουντ και τα μηνύματα που προκάλεσαν «σοκ»: «Δεν μπορείς να έρθεις στο «Ολντ Τράφορντ!»

Είναι δυνατόν μία απλή παρουσία σε μία εκπομπή που θα προβληθεί στο Youtube να αποτελέσει αφορμή για να λάβει απειλητικά μηνύματα για την ζωή του ο παρουσιαστής;

Και πολύ δε περισσότερο, είναι δυνατόν όλα αυτά να έχουν προκληθεί από την συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή σε όλο αυτό το project;

Πιθανώς, η πρώτη απάντηση που σας έρχεται στο μυαλό να είναι αρνητική, αλλά αυτό βιώνει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ράσμους Χόιλουντ και ο Μαρκ Γκόλντμπριτζ, που αποτελεί τον ιδιοκτήτη ενός καναλιού φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το «The United Stand».

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» επισκέφτηκε τον Γκόλντμπριτζ πριν από έναν μήνα και έκαναν πράξη το επεισόδιο που ο πρώτος του είχε υποσχεθεί.

Του μίλησε για τη μετακίνησή του από την Αταλάντα, έναντι 72 εκατομμυρίων, το καλοκαίρι, για την προσαρμογή του στην Αγγλία και τους στόχου της ομάδας.

Όλα αυτά συνέβησαν πριν από 30 ήμερες και έκτοτε, ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ορισμένοι από τους συμπαίκτες του Χόιλουντ φημολογείται πως δυσαρεστήθηκαν από την επιλογή του να πάει εκεί, αυτό έγινε γνωστό στους φίλους της ομάδας και ξεκίνησαν οι… απειλές.

Από τότε που προέκυψαν αυτοί οι ισχυρισμοί, το «The United Stand» έλαβε σοβαρά απειλητικά μηνύματα, με τον Γκόλντμπριτζ να αναφέρεται ως «ένας νεκρός που περπατά».

Μάλιστα, υπήρξαν απειλές ότι θα τον βλάψουν εάν εμφανιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» στο μέλλον, ενώ μηνύματα στα social media συμπεριλάμβαναν στην «αδιανόητη» αυτή συζήτηση, και άλλα μέλη του προσωπικού και την ακριβή τοποθεσία του στούντιο!

Δημήτρης Μανάκος