«Είναι δυνατόν να συμβαίνει;» - Φήμες για νέο τραυματισμό του Ντε Μπρόινε, δεν πάει στο Βέλγιο!

Φήμες για νέο πρόβλημα στη Μάντσεστερ Σίτι με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, δεν κλήθηκε από το Βέλγιο, είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, στις 31 του μηνός!



«Είναι δυνατόν να συμβαίνει;» - Φήμες για νέο τραυματισμό του Ντε Μπρόινε, δεν πάει στο Βέλγιο!

Νέα που ενδεχομένως θα επηρεάσουν σε τεράστιο βαθμό το πρωτάθλημα, φαίνεται πως έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να μην καλείται από το Βέλγιο, για τις αναμετρήσεις με την Ιρλανδία και την Αγγλία, στις 23 και 26 Μαρτίου αντίστοιχα.

Δίχως προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί ο λόγος, πέραν ενός ζητήματος στη βουβωνική χώρα, φημολογείται πως ο Ντε Μπρόινε αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις, οι οποίες έχουν βάλει σε σκέψεις τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αναφορικά με το παιχνίδι με την Άρσεναλ, την τελευταία ημέρα του μηνός.

Πρόκειται για έναν τρομερά καταλυτικό ποδοσφαιριστή άλλωστε για τους «πολίτες», που έλειψε πέντε μήνες, επέστρεψε, και ξεπέρασε άπαντες στον αριθμό των ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι, με το μόνο δεδομένο προς το παρόν να είναι πως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μένει στην Αγγλία και δεν υπολογίζεται για το Βέλγιο και για το ματς της ομάδας του με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Δημήτρης Μανάκος