«Ο Κλοπ ξεπέρασε τον Βενγκέρ»: Η ατάκα που έγινε… viral, από πρώην παίκτη της Άρσεναλ!

«Σάλος» στην Αγγλία, με τον Εμάνουελ Πετίτ και τις πρόσφατες δηλώσεις του, αναφορικά με το αν ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ξεπεράσει με τη Λίβερπουλ, το έργο του Τιερί Ανρί στην Άρσεναλ!



«Ο Κλοπ ξεπέρασε τον Βενγκέρ»: Η ατάκα που έγινε… viral, από πρώην παίκτη της Άρσεναλ!

Είναι δεδομένο πως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποκτήσει πολλές συμπάθειες στο «Νησί», μετά τα εκπληκτικά πράγματα που έχει βιώσει με τη Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια.

Συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες κόντρες προπονητών, που έχουμε δει σε επίπεδο Premier League. Αυτή με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Champions League, πήρε το FA Cup και το Λιγκ Καπ, οδήγησε την ομάδα του σε τρεις τελικούς κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και έκανε τον κόσμο των «κόκκινων» να μετατρέψουν εκ νέου το «Άνφιλντ» στο πιο «δύσκολο» γήπεδο να επισκεφτεί κανείς, ανά τον κόσμο.

Για όλους αυτούς τους λόγους, πολλοί συμπεριλαμβάνουν τον Γιούργκεν Κλοπ σε μία λίστα που αφορά τους κορυφαίους προπονητές που πέρασαν ποτέ από τα αγγλικά γήπεδα, στον 21ο αιώνα. Υπάρχει όμως και κάποιος, ο οποίος θεωρεί πως ο Γερμανός προπονητής κατάφερε να ξεπεράσει τον Αρσέν Βενγκέρ!

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Πετίτ, ο οποίος παρά το γεγονός πως συμμετείχε στην πρώτη ομάδα της Άρσεναλ που πήρε πρωτάθλημα με τον Αλσατό προπονητή, διαθέτει μία γνώμη που δεδομένα προκαλεί αντιδράσεις.

«Θα πρέπει να πούμε ότι ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ξεπεραστεί από τον Κλοπ, επειδή έχει κερδίσει την Premier League και το Champions League, καθώς και το FA Cup και το Λιγκ Καπ, οπότε αυτό τα λέει όλα.

Ο Βενγκέρ κέρδισε την Premier League τρεις φορές και όλοι θυμούνται τη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος, αλλά απέτυχαν στην ευκαιρία τους να κερδίσουν τον τελικό του Champions League εναντίον της Μπαρτσελόνα, αυτή είναι η μόνη διαφορά μεταξύ τους.»

Δημήτρης Μανάκος