Ο Κλοπ μίλησε με τον Έντουαρντς για όσα... θα πρέπει να ξέρει επιστρέφοντας!

Σε επαγγελματικό επίπεδο και για τις ανάγκες που έχει το ρόστερ της Λίβερπουλ ενόψει καλοκαιριού, ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε πως μίλησε με τον Μάικλ Έντουαρντς. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως οι εξελίξεις γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κόκκινων» δεν θ’ αλλάξουν την απόφασή του ν’ αποχωρήσει.  



Ο Κλοπ μίλησε με τον Έντουαρντς για όσα... θα πρέπει να ξέρει επιστρέφοντας!

Ο Kloppo ενόψει της ρεβάνς με τη Σπάρτα Πράγας για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, τόνισε πως είχε μια πολύ καλή κουβέντα με τον Έντουαρντς μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στο κλαμπ από το καλοκαίρι.

Ο νέος CEO της Λίβερπουλ θ’ αναλάβει τα καθήκοντά του από το καλοκαίρι και μετά, ωστόσο, φρόντισε να μάθει αρκετά και χρήσιμα από τον Γερμανό κόουτς. «Κάναμε κουβέντα γιατί πάντοτε είχαμε εξαιρετική σχέση.

Μιλήσαμε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είχαν συμβεί πολλά καλά πράγματα στη συνύπαρξή μας στον σύλλογο. Δεν είναι τόσο χαζός να μου κάνει κουβέντα για το δικό μου μέλλον. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Δεν θα μιλούσαμε για κάτι τέτοιο. Δεν θα γινόταν ν’ αλλάξω την απόφασή μου» είπε ο τεχνικός του συλλόγου του λιμανιού.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης