Πώς μια ήττα με τέσσερα γκολ «έφτιαξε» τη σεζόν της Τότεναμ

Η Τσέλσι φέτος έφυγε από το Tottenham Hotspur Stadium με θρίαμβο στο ντέρμπι με την Τότεναμ, η οποία δέχθηκε τέσσερα τέρματα και τελείωσε το ματς με 9 παίκτες. Κι όμως, εκείνη η βραδιά έκανε τους παίκτες του Ποστέκογλου να καταλάβουν τι ακριβώς μπορούν να καταφέρουν και ποια είναι η ταυτότητά τους. Τάδε έφη, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι.  



Πώς μια ήττα με τέσσερα γκολ «έφτιαξε» τη σεζόν της Τότεναμ

Ο «Κούλου» παραχώρησε μια σπουδαία συνέντευξη στο δημοφιλές «Players’ Tribune» και μεταξύ άλλων τρομερά σημαντικών πραγμάτων τα οποία σχολίασε, στάθηκε στη βραδιά που όλοι κατάλαβαν στην Τότεναμ πως έχει αλλάξει πλέον η ταυτότητα της ομάδας.

«Ήμασταν στο 1-1 στην ανάπαυλα, παίζαμε με παίκτη λιγότερο, αλλά ο κόουτς δεν μας είπε ν’ αμυνθούμε. Αντ’ αυτού, ήταν ήρεμος και απλά μας είπε “ξέρετε ποιοι είστε”. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, μείναμε και με εννέα λόγω της αποβολής του Ουντότζι και μας θεωρούσαν τρελούς που συνεχίσαμε να παίζουμε με τόσο ψηλά την γραμμή άμυνάς μας.

Θυμάμαι ότι χάσαμε ευκαιρίες να το κάνουμε 2-2 το σκορ, ο Βικάριο είχε απίστευτη ενέργεια, ίσως τη μεγαλύτερη σε ολόκληρο το γήπεδο, συνεχίσαμε να κάνουμε επιθέσεις και ήταν το πιο σωστό που μπορούσαμε να κάνουμε. Χάσαμε 4-1, αλλά πήγαμε στον κόσμο και μας καταχειροκρότησε. Είχαμε χάσει ένα ματς, αλλά είχαμε κερδίσει στη ζωή…» είπε ο Κουλουσέφσκι.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης