Είχαν «ακουστεί» Τσέλσι και Νιούκαστλ, αλλά Παυλίδης και Ιωαννίδης μπορούν να γίνουν… συμπαίκτες!

Έχουν συνυπάρξει μόνο στην Εθνική Ελλάδος, αλλά ποιος αποκλείει να είναι συμπαίκτες σε συλλογικό επίπεδο στο μέλλον; Όχι απαραίτητα στην Premier League. Αλλά στην Στουτγκάρδη, από το καλοκαίρι και μετά, σε περίπτωση που η απαιτούμενη «προϋπόθεση», γίνει πράξη!



Είχαν «ακουστεί» Τσέλσι και Νιούκαστλ, αλλά Παυλίδης και Ιωαννίδης μπορούν να γίνουν… συμπαίκτες!

Ένα μεταγραφικό σενάριο που έχει κάνει τα τελευταία λεπτά την εμφάνισή του, έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον και αφορά το καλοκαίρι και τις εξελίξεις με τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Ο πρώτος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, ο δεύτερος «δένεται» με συμβόλαιο με την Άλκμααρ μέχρι το 2025 και αποτελεί τον δεύτερο σκόρερ της Ολλανδίας, με 22 γκολ, έπειτα από 25 εμφανίσεις.

Είναι δεδομένο πως αμφότεροι θα προσελκύσουν τα βλέμματα ομάδων από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, τι γραφόταν τον Ιανουάριο για τον Παυλίδη, με την Τσέλσι και τη Νιούκαστλ, να εξέταζαν την περίπτωσή του.

Ωστόσο, δημοσίευμα από… Γερμανία «μεριά», εμπλέκει τους δύο διεθνείς με την Στουτγκάρδη και τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις παικτών – κλειδιά από τον σύλλογο. Δύσκολα θα συνεχίσουν εκεί ο Γκιρασί και ο Ουντάβ και αν αυτό γίνει πράξη, τότε οι Έλληνες φημολογείται πως έχουν μπει στο «κάδρο» για να τους αντικαταστήσουν!

Δημήτρης Μανάκος