Μόνο ο Πάλμερ και ο Μπέλιγχαμ τέτοιες επιδόσεις ως teenagers!

Ένα γκολ, μια ασίστ (έστω και κατά τύχη), συμμετοχή σε 19 τέρματα και απόλυτη δικαίωση της επιλογής του να παίξει φέτος για την Τσέλσι. Ο Κόουλ Πάλμερ άνοιξε τα «φτερά» του μακριά από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και «φιγουράρει» μαζί με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στους πιο αποτελεσματικούς teenagers των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!  



Μόνο ο Πάλμερ και ο Μπέλιγχαμ τέτοιες επιδόσεις ως teenagers!

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός φρόντισε να συνεισφέρει με καθοριστικές κινήσεις από τη δεξιά πλευρά, στη νίκη (3-2) της Τσέλσι επί της Νιούκαστλ, το βράδυ της Δευτέρας.

Το γκολ του Τζάκσον προήλθε από… τυχαία ασίστ του 21χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τις «καρακάξες» εξαπέλυσε πανέμορφο αριστερό σουτ για το προσωρινό 2-1 της αναμέτρησης.

Με 11 δικά του τέρματα και 8 «σερβιρίσματα» έχει πλέον συμμετοχή σε 19 τέρματα για τη νυν ομάδα του, στην πρώτη του σεζόν στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ακριβώς ίδια συμβολή στο σκοράρισμα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τους δυο τους να είναι οι πιο αποτελεσματικοί teenagers (δηλαδή ηλικίας μέχρι 21 ετών) στην Ευρώπη!

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως ο Πάλμερ έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, αλλά και να ετοιμάσει γκολ για την ομάδα του σε 5 διαφορετικά παιχνίδια της Πρέμιερ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Είναι κορυφαίος σε αυτό το κομμάτι, με τους Σον και Γουότκινς ν’ ακολουθούν με 4 ματς και τους Σαλάχ και Χάαλαντ να το έχουν καταφέρει σε 3 παιχνίδια.

Λίγο μετά το ματς με τη Νιούκαστλ, ο φετινός αστέρας της Τσέλσι απάντησε σωστά και στον Τιμ Σέργουντ που ουσιαστικά του είπε ότι δεν υπάρχει όση ποιότητα θα έπρεπε γύρω του, στους «μπλε». «Όχι, υπάρχει ποιότητα, δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και τα υπόλοιπα παιδιά» είπε ο Πάλμερ και έδειξε ότι ξέρει και ν’ απαντά κατάλληλα υποστηρίζοντας τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του, πέρα απ’ όσα κάνει στο γήπεδο.

 

 


Κώστας Ζάλιαρης