Τραυματισμοί και… επιστροφές που αλλάζουν το πρωτάθλημα: Πότε γυρνούν Άρνολντ, Έντερσον;

Επιστρέφει στα τέλη του μηνός ο Αλεξάντερ Άρνολντ, χάνει σημαντικά ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Έντερσον. Εντελώς διαφορετικά συναισθήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ και σε αυτό της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα!



Τραυματισμοί και… επιστροφές που αλλάζουν το πρωτάθλημα: Πότε γυρνούν Άρνολντ, Έντερσον;

Σημαντικά νέα φαίνεται πως έχουν προκύψει ως προς τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, με νέα δημοσιεύματα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Συζητάμε για δύο κομβικούς ποδοσφαιριστές για αμφότερες. Τον Αλεξάντερ Άρνολντ και τον Έντερσον. Δύο παίκτες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις ομάδες τους και αναμένεται να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

Για να είμαστε ακριβείς, ο μπακ των «κόκκινων» φημολογείται πως θα είναι διαθέσιμος για την συνάντηση της ομάδας του με την Μπράιτον, στα τέλη Μαρτίου. Αυτό λογίζεται ως και το ιδανικότερο σενάριο.

Από την άλλη πλευρά, τα νέα για τους «πολίτες» δεν είναι ευχάριστα. Αναμένεται να λείψει για έναν μήνα ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ, ο οποίος θα λείψει από τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του Πεπ. Αυτό με τη Νιούκαστλ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, από το μεγάλο ντέρμπι με την Άρσεναλ, από το Σίτι – Άστον Βίλα και από την εξόρμηση στο «Σέλχαρστ Παρκ», απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!

Δημήτρης Μανάκος