Ξεκίνησε τα mind games ο Πεπ; «Η Άρσεναλ χρειάζεται 25-30 λεπτά και εμείς 99 για… ισοπαλία!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα, με φόντο την Άρσεναλ και την επικείμενη αναμέτρησής τους, σε 20 ημέρες. Αναφέρθηκε… έμμεσα στη διαφορά τερμάτων, θέλησε να διακρίνει μία μεγάλη διαφορά, ανάμεσα στην ομάδα του και τους «κανονιέρηδες»!



Ξεκίνησε τα mind games ο Πεπ; «Η Άρσεναλ χρειάζεται 25-30 λεπτά και εμείς 99 για… ισοπαλία!»

Μία δήλωση η οποία θα συζητηθεί ιδιαίτερα, φαίνεται πως έκανε την εμφάνισή της τις τελευταίες ώρες, στη συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός προπονητής εκθείασε τον Γιούργκεν Κλοπ, στάθηκε στις ευκαιρίες των δύο ομάδων και εν συνεχεία, μπήκε στη διαδικασία να αναφερθεί… έμμεσα, στη μεγάλη συνάντηση με την Άρσεναλ, την τελευταία ημέρα του Μαρτίου.

Επισήμανε πόσο εύκολα σκοράρουν οι «κανονιέρηδες», μιλώντας επί της ουσίας για τη διαφορά τερμάτων και το έπραξε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Τι είπε ακριβώς λοιπόν ο Πεπ;

«Χρειαζόμαστε 98-99 λεπτά για να διατηρήσουμε την ισοπαλία. Η Άρσεναλ από την άλλη, θέλει 25-30 λεπτά για να κερδίζει με 3-0!». Είναι mind games και ξεκίνησαν νωρίς ή ο Πεπ εκθειάζει τη δουλειά του Μικέλ Αρτέτα, δίχως δεύτερες σκέψεις;

Δημήτρης Μανάκος