Κάπου το είχαμε ξαναδεί: Ο Μπρούνο Φερνάντες το έκανε… πριν από τον Ντε Μπρόινε! (vid)

Πριν από τον Ντε Μπρόινε, ο Μπρούνο Φερνάντες. Περίπου 14 μήνες νωρίτερα. Σε ένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ. Γκολ – φωτοτυπία, με τον Βέλγο να το αναβιώνει, σε ένα ντέρμπι… τίτλου, απέναντι στη Λίβερπουλ!



Κάπου το είχαμε ξαναδεί: Ο Μπρούνο Φερνάντες το έκανε… πριν από τον Ντε Μπρόινε! (vid)

Βλέπει κανείς την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και το γκολ με το οποίο έχουν πάρει προβάδισμα οι «πολίτες».

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έμοιαζε να… επινοεί ένα κόρνερ. Εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι, η φάση δεδομένα είχε «δουλευτεί» στην προπόνηση, και ο Τζον Στόουνς ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα για να κάνει από τη μικρή περιοχή το 1-0.

Κάτι μας θυμίζει. Κάπου το έχουμε δει ξανά. Και πράγματι, έτσι είναι. Γυρνώντας τον χρόνο στον Ιανουάριο του 2023, πήγαμε στην συνάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρέντινγκ, στο «Ολντ Τράφορντ», στο πλαίσιο του 2ου γύρου του FA Cup.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 3-1, αλλά ο Φρεντ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ήταν ο αποδέκτης ενός πανομοιότυπου κόρνερ. Ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε την μπάλα και έπαιξε γρήγορα, σέντραρε στο ίδιο σημείο και ο Βραζιλιάνος σκόραρε.

Και η Μάντσεστερ Σίτι έμελλε να μας το υπενθυμίσει, 14 μήνες μετά. Και ποιος άλλος. Μόνο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα μπορούσε να έχει βγάλει μία ανάλογη μπαλιά…

Δημήτρης Μανάκος