Σε 20 μέρες θα κοιτάξουν στα μάτια τη Σίτι: Η Άρσεναλ το έκανε ξανά! (pic)

Γυρνούν, τους κοιτάζουν, θέλουν να τους… τρομάξουν. Η Άρσεναλ καθιέρωσε την κίνηση αυτήν, πριν τη σέντρα της εκάστοτε αναμέτρησης στην Premier League. Και κατά συνέπεια, θα δούμε ξανά κάτι τέτοιο, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Έτιχαντ»!



Σε 20 μέρες θα κοιτάξουν στα μάτια τη Σίτι: Η Άρσεναλ το έκανε ξανά! (pic)

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν η Άρσεναλ επικρατούσε με 5-0 απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Μπράμαλ Λέιν», υπήρξε μία στιγμή που ξεχώρισε συγκριτικά με τις υπόλοιπες και σύντομα έγινε viral.

Έλαβε χώρα μάλιστα, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Διότι στη φυσούνα, όταν οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονταν εκεί, έτοιμοι, για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, η αμυντική τετράδα της Άρσεναλ αποφάσισε να γυρίσει να κοιτάξει στα μάτια τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Το έκαναν για μερικά δευτερόλεπτα και θύμισαν την αντίστοιχη κίνηση των «Invincibles», οι οποίοι επίσης προέβαιναν στην εν λόγω τακτική. Αρκετοί, θεώρησαν πως οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα το έκαναν, γνωρίζοντας πως είναι ανώτεροι από αυτούς της «ουραγού» της Premier League. Άλλοι, κατέκριναν την εν λόγω επιλογή, επισημαίνοντας πως δεν κερδίζουν τίποτα και πως δεν υπάρχει λόγος.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, αποδείχθηκε πως οι «κανονιέρηδες» το κάνουν συνειδητά. Διότι το σκηνικό επαναλήφθηκε, πριν από τη σέντρα της συνάντησης με την Μπρέντφορντ. Γκάμπριελ, Σαλιμπάλ, Κίβιορ και Γουάιτ το έκαναν πάλι, με τον Άαρον Ράμσντεϊλ να είναι αμέτοχος.

Πρόκειται λοιπόν, για μία κίνηση που έχει καθιερωθεί. Και όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί και στο «Έτιχαντ», στην τελευταία ημέρα του μηνός, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!

Δημήτρης Μανάκος