«Νόμιζα ότι ανανεώνει»: Η αντίδραση του Σαλάχ, προτού ο Κλοπ πει πως φεύγει από τη Λίβερπουλ!

Έφτασε στο προπονητικό κέντρο, για μία συνάντηση που δεν συνηθίζεται, είδε τον ατζέντη του Κλοπ και πίστεψε πως ο Γερμανός ανανεώνει το συμβόλαιό του. Η ιστορία του Μοχάμεντ Σαλάχ και η αντίδρασή του, μόλις πληροφορήθηκε για την απόφαση του προπονητή του να φύγει από τη Λίβερπουλ!



«Νόμιζα ότι ανανεώνει»: Η αντίδραση του Σαλάχ, προτού ο Κλοπ πει πως φεύγει από τη Λίβερπουλ!

Διαβάζει κανείς την ιστορία και αναρωτιέται. Πώς να αισθάνθηκαν άραγε οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, όταν έμαθαν πως ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί από την ομάδα τους το καλοκαίρι.

Πιθανώς, άπαντες όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιριστή των «κόκκινων» που μιλά ανοιχτά για αυτό. Ρωτήθηκε από τον Τζέιμι Κάραγκερ, σε συνέντευξή του και ανέδειξε πλήρως τα συναισθήματά του.

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος επισήμανε πως έφτανε εκείνη την ώρα στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, γιατί η ομάδα είχε «μίτινγκ». Μία συνάντηση που γενικώς δεν συνηθίζεται. Είδε τον Γερμανό με τον ατζέντη του και νόμιζε πως ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Και τότε, εμφανίστηκε εκεί ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και του είπε πως αποχωρεί από τον σύλλογο. Ο Σαλάχ ρώτησε τον λόγο και εν συνεχεία «ξετυλίχτηκε» το
κουβάρι» της ιστορίας…

Δημήτρης Μανάκος