Η Λέστερ «παίζει» για τη Λιντς: Η βαθμολογία της Championship και η Νόριτς του Γιαννούλη! (vids)

Η Λέστερ «πέταξε» δύο βαθμούς, η Λιντς είχε κάνει τη δουλειά της, η Ίπσουιτς είχε ηττηθεί και η «παράνοια» στην Championship συνεχίζεται. «Χαμός» στις θέσεις της ανόδου, η Νόριτς επέστρεψε στην πρώτη εξάδα και ο Δημήτρης Γιαννούλης… βλέπει Premier League. «Κακή» ήττα για την ΚΠΡ,  τεράστια επικράτηση εκτός έδρας για την Στόουκ.



Η Λέστερ «παίζει» για τη Λιντς: Η βαθμολογία της Championship και η Νόριτς του Γιαννούλη! (vids)

Αυτή την φορά δεν είχαμε τις πολύ μεγάλες εκπλήξεις στην Championship. Ίσως επειδή όσα ήταν να συμβούν, έλαβαν χώρα στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της 37ης αγωνιστικής. Η Λιντς είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και είχε ανέβει στη 2η θέση, ενώ η Κάρντιφ κέρδισε την Ίπσουιτς και την άφησε να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Συνεπώς, η Λέστερ έπρεπε να κερδίσει τη Χαλ εκτός έδρας, για να «ανοίξει» εκ νέου τη διαφορά της από τους «διώκτες» της. Τελικά όμως, έκανε την εμφάνισή του ένα αποτέλεσμα που δεν συμφέρει κανέναν. Οι «αλεπούδες» έχασαν δύο βαθμούς, με το τελικό 2-2, παρά τα δύο γκολ του Τζέιμι Βάρντι, η Χαλ το ίδιο και πλέον, η Λιντς βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας.

Όλοι έπαιξαν για τη… Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη. Τα «καναρίνια» διέλυσαν με εκπληκτική εμφάνιση την «ουραγό» Ρόδεραμ και με το τελικό 5-0, ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η Σαουθάμπτον έκανε τη… δουλειά της απέναντι στη Σάντερλαντ, κερδίζοντας με 4-2, σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ενώ τεράστιο «διπλό» με ανατροπή, πανηγύρισε και η Κόβεντρι στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ». Επικράτησε με 2-1 της Γουότφορντ, απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ράιτ, που σκόραρε δις.

Στα «χαμηλά» της βαθμολογίας, η κατάσταση δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα. Η Στόουκ επικράτησε με 2-1 επί της Πρέστον στο τέλος, ενώ η ΚΠΡ ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν έναν μήνα, με 2-0 από τη Μίντλεσμπρο και έμεινε στους 39 βαθμούς.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής της Championship:

Γουότφορντ – Κόβεντρι 1-2

ΚΠΡ – Μίντλεσμπρο 0-2

Μίλγουολ – Μπέρμιγχαμ 1-0

Μπλάκμπερν – Πλίμουθ 1-1

Νόριτς – Ρόδεραμ 5-0

Πρέστον –  1-2

Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ 4-2

Χαλ – Λέστερ 2-2

 

Δημήτρης Μανάκος