Σκεφτείτε να μπει με αυτό το γκολ στα play – off: Η στιγμή του 2-1 της Κάρντιφ, οι Έλληνες και ο… κόσμος! (vids)

Τι στιγμή, τι αντιδράσεις, τι γκολ. Απίθανες σκηνές στο «Μιλένιουμ», στη νίκη της Κάρντιφ των δύο Ελλήνων επί της Ίπσουιτς!



Σκεφτείτε να μπει με αυτό το γκολ στα play – off: Η στιγμή του 2-1 της Κάρντιφ, οι Έλληνες και ο… κόσμος! (vids)

Πρόκειται δεδομένα για ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής της Championship.

Αυτό είναι σίγουρο, ακόμη και αν δεν έχουν λάβει χώρα 10 παιχνίδια, ώστε να ολοκληρωθεί η εν λόγω στροφή του πρωταθλήματος. Διότι η Κάρντιφ έχανε τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των οκτώ λεπτών των καθυστερήσεων, με 1-0 από την Ίπσουιτς, στο «σπίτι» της.

Και υπό αυτή τη συνθήκη, η φιλοξενούμενη ανέβαινε στη 2η θέση της βαθμολογίας, στην ισοβαθμία με τη Λέστερ.

Στο 94’ όμως, όλα άλλαξαν. Πρώτα η Κάρντιφ ισοφάρισε με τον Γουίντλ από κοντά.

Και παρότι άπαντες θεωρούσαμε πως αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, ήρθε η Championship να μας αποδείξει πως πρόκειται για ένα από τα πιο απρόβλεπτα πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Η Κάρντιφ κέρδισε στο 98ο λεπτό, γύρισε «τούμπα» το παιχνίδι και άπαντες μπήκαν μέσα στο γήπεδο. Γούτας και Σιώπης έτρεχαν να πανηγυρίσουν, ο κόσμος έγινε «ένα» με τους παίκτες, η «έκρηξη» στην Ουαλία ήταν τεράστια.

Πλέον, το σύνολο του Ερόλ Μπουλούτ μετρά τέσσερις σερί νίκες και βρίσκεται στο -4 από την πρώτη εξάδα. Είναι στο +6 από την 11η θέση, έχει παιχνίδι παραπάνω φυσικά από όσες «κυνηγά». Σκεφτείτε με αυτόν τον τρόπο να μπει στα play – off…

Δημήτρης Μανάκος