Η Κάρντιφ άλλαξε το πρωτάθλημα: Αδιανόητη ανατροπή στις καθυστερήσεις επί της Ίπσουιτς! (vids)

Μία τεράστια νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Κάρντιφ, με την ομάδα του Δημήτρη Γούτα και του Μανώλη Σιώπη να επικρατεί με 2-1 της Ίπσουιτς, αλλάζοντας τα… δεδομένα του πρωταθλήματος. Ισοφάρισαν στο 94’ οι γηπεδούχοι, κέρδισαν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού!  



Η Κάρντιφ άλλαξε το πρωτάθλημα: Αδιανόητη ανατροπή στις καθυστερήσεις επί της Ίπσουιτς! (vids)

Μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στην Ίπσουιτς πανηγύρισε η Κάρντιφ, η οποία κέρδισε με 2-1 την αντίπαλό της, ισοφαρίζοντας στο 94ο λεπτό... Στην 3η θέση πλέον, η Ίπσουιτς, στην έχασε την ευκαιρία να «πιάσει» τη Λέστερ, έστω και με ματς παραπάνω.

Μετρά 78 βαθμούς, μετά από 37 αναμετρήσεις, ενώ οι «αλεπούδες» δεν έχουν δώσει ακόμη το παιχνίδι της αγωνιστικής τους, απέναντι στη Χαλ και είναι στο +2. Στους 79 η Λιντς, με ίδια παιχνίδια!

Όσον αφορά τη συνάντηση της Ίπσουιτς με την Κάρντιφ, η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ ήταν εξαιρετική στο «Μιλένιουμ». Δυσκόλεψε πολύ την αντίπαλό της, πήγε το ματς στη δύναμη, είχε και τις στιγμές της.

Αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90άλεπτο ο Δημήτρης Γούτας και ο Μανώλης Σιώπης, χτύπησε μάλιστα το κεφάλι του ο Έλληνας στόπερ στο 63ο λεπτό, αλλά συνέχισε κανονικά.

Ο Μουρ έδωσε το προβάδισμα στο 79’, με ένα υπέροχο διαγώνιο σουτ, αλλά οι Ουαλοί απάντησαν. Ισοφάρισαν στο 94’ με τον Γουίντλ και έφεραν σε… ανισορροπία την Championship!

Και η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, με τον Ο’ Ντοούντα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα!

 

 

Δημήτρης Μανάκος