«Θέλουμε… Premier League»: Νίκη οκταετίας για τη Λιντς, στο -2 από τη Λέστερ και περιμένει! (vids)

Μία πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λιντς επί της φορμαρισμένης, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, εκτός έδρας, με τα «παγώνια» να πετυχαίνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να επικρατούν με 2-0. Μπάμφορντ και Νιόντο διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, στο -2 το σύνολο του Φάρκε από τη Λέστερ, έστω και με ματς παραπάνω. Θέλουν πολύ να επιστρέψουν στην Premier League, πέρασαν από αυτό το γήπεδο, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια!



«Θέλουμε… Premier League»: Νίκη οκταετίας για τη Λιντς, στο -2 από τη Λέστερ και περιμένει! (vids)

Μία πολύ σημαντική νίκη ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος πανηγύρισε η Λιντς, η οποία τέθηκε αντιμέτωπη με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ εκτός έδρας, σε τοπικό ντέρμπι και κατάφερε να πανηγυρίσει σε αυτό το γήπεδο, για πρώτη φορά μετά το 2016.

Ήταν ανώτερη από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν φοβήθηκε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που είχε πανηγυρίσει η γηπεδούχος και σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έκανε το 2Χ2, δίχως να δεχθεί γκολ.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, γεμάτο ένταση και πάθος, τα «παγώνια» πήραν το προβάδισμα στο 45’+5’, χάρη στο δεύτερο γκολ του Πάτρικ Μπάμφορντ, στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Η Σέφιλντ έδειξε να αποσυντονίζεται, αναλογικά με το χρονικό σημείο που δέχθηκε το γκολ, και μέχρι να το αντιληφθεί, είδε την εστία της να παραβιάζεται για δεύτερη φορά. Ο Νιόντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ και επί της ουσίας, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σπουδαίο «διπλό» για την ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, που ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας και μετρά πλέον, 79 βαθμούς σε 37 αγωνιστικές. Στο -2 από τη Λέστερ, στο +1 από την Ίπσουιτς, έχει από αμφότερες ένα παιχνίδι περισσότερο!

Δημήτρης Μανάκος