Ο Τζέραρντ στο γήπεδο, ο Σβεν Γκόναρ Έρικσον στον πάγκο: Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε το… απόλυτο όνειρο των φίλων της!

Ο Σβεν Γκόναρ Έρικσον στον πάγκο, ο Ίαν Ρας το ίδιο, η Λίβερπουλ να συναντά τον Άγιαξ και ο Στίβεν Τζέραρντ με τον Φερνάντο Τόρες να φορούν την κόκκινη φανέλα. Ένα κατακόκκινο «πάρτι» στις 23 Μαρτίου στο «Άνφιλντ»!



Ο Τζέραρντ στο γήπεδο, ο Σβεν Γκόναρ Έρικσον στον πάγκο: Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε το… απόλυτο όνειρο των φίλων της!

Η Λίβερπουλ κάνει το όνειρο των φίλων της πραγματικότητα. Θα είναι πολύ όμορφα στο «Άνφιλντ», στις 23 Μαρτίου. Αρκετοί δεν θα θυμάστε πιθανώς τι θα συμβεί τότε…

Είναι το σπουδαίο φιλικό της Λίβερπουλ απέναντι στον Άγιαξ, με «θρύλους» των «δύο ομάδων να παρατάσσονται στο γήπεδο, σε ένα «event» που επί της ουσίας έχει καθιερώσει η αγγλική ομάδα και θα λάβει χώρα για 8η φορά.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, δεν θα μοιάζει με τις προηγούμενες. Διότι στον πάγκο της Λίβερπουλ θα βρεθεί ο Σβεν Γκόραν – Έρισκον, ο οποίος ζήτησε να προπονήσει για μία φορά τους «κόκκινους» και εκείνοι το έκαναν πράξη.

Ο 76χρονος πρόσφατα αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και εξέφρασε τη λύπη του που δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να διοικήσει τη Λίβερπουλ, τον σύλλογο που υποστήριξε ο ίδιος και ο πατέρας του.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ κάλεσαν τον σύλλογό τους να του δώσει την ευκαιρία και επιβεβαιώθηκε ότι ο πρώην προπονητής της Αγγλίας θα είναι μέλος της διοικητικής ομάδας μαζί με τους Ίαν Ρας, Τζον Όλντριτζ και Τζον Μπαρνς.

Δεν θα είναι όμως, μόνο αυτός εκεί. Διότι αισίως έγινε γνωστό πως επιστρέφει και ο Στίβεν Τζέραρντ, που θα παίξει με τον Ντάνιελ Άγκερ, τον Φερνάντο Τόρες, τον Μάξι Ροντρίγκες, τον Μάρτιν Σκρτελ, τον Κάουτ, τον Ντούντεκ και τον Χύπια. Γνωστό έγινε επίσης, πως ο Ράιαν Μπάμπελ θα παίξει και για τις δύο ομάδες!

Δημήτρης Μανάκος