Η Μπράιτον καθορίζει τον επόμενο προπονητή της Λίβερπουλ; «Μάλλον», συμβαίνει!

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι φεύγει από το «Άμεξ», η Μπάγερν Μονάχου βρίσκει προπονητή, ο δρόμος ανοίγει και η Λίβερπουλ φέρνει στο «Άνφιλντ» τον Τσάμπι Αλόνσο. Ένα σενάριο που μοιάζει να καθορίζεται… αποκλειστικά από την Μπράιτον!



Η Μπράιτον καθορίζει τον επόμενο προπονητή της Λίβερπουλ; «Μάλλον», συμβαίνει!

Η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό που μπορεί να προβλέψει κανείς πως αποτελεί το μόνιμο θέμα συζήτησης στις τάξεις της Λίβερπουλ, είναι το επικείμενο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Απολύτως λογικό. Απομένουν λιγότερες από 48 ώρες, προκειμένου να έχουμε σέντρα στο «Άνφιλντ» και η πλειοψηφία των φίλων του αγγλικού ποδοσφαίρου, αναμένει με ανυπομονησία αυτή την στιγμή.

Μέχρι τότε όμως, ας παραθέσουμε ένα σενάριο, το οποίο έχει ξεκινήσει να γράφεται εντόνως σε Αγγλία και Γερμανία. Αφορά τη Λίβερπουλ, ξεκινά από την Μπράιτον, καταλήγει σε δύο ομάδες της Bundesliga.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είναι σίγουρο πως οι Βαυαροί θέλουν προπονητή για το καλοκαίρι. Πρώτος τους στόχος ήταν ο Τσάμπι Αλόνσο. Μήπως όμως, δεν είναι πλέον; Διότι ο Ισπανός έχει στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Συνεπώς, η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Και η δεύτερη στη σχετική λίστα, είναι αυτή του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Φημολογείται πως είναι «φαν» του Ιταλού και βασικότερος λόγος αποτελεί ο εξαιρετικά επιθετικός τρόπος παιχνιδιού του με τους «γλάρους».

Αν αυτό… ισχύει και η Μπάγερν θέλει τον Ντε Τζέρμπι, θα είναι δύσκολο να τον διατηρήσει η Μπράιτον. Ωστόσο, η Λίβερπουλ θα «παίζει» πιθανώς μόνη της για τον Τσάμπι Αλόνσο. Για τον λόγο αυτόν, αν αναζητήσει κάποιος τη σχετική ιστορία στο Twitter, θα αντιληφθεί πως φίλοι της Λίβερπουλ μπαίνουν στη διαδικασία να ζητούν την… πρόσληψη του Ντε Τζέρμπι από την Μπάγερν!

Δημήτρης Μανάκος