«Σάλος» με Άρνολντ και Χάαλαντ: Τι είπε ο Άγγλος για τα… οικονομικά της Σίτι, απάντησε ο Νορβηγός! (vid)

Δηλώσεις στις… δηλώσεις, απάντηση στην… απάντηση και «χαμός» στην Αγγλία ανάμεσα σε Αλεξάντερ Άρνολντ και Έρλινγκ Χάαλαντ, μερικές ημέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ»!  



«Σάλος» με Άρνολντ και Χάαλαντ: Τι είπε ο Άγγλος για τα… οικονομικά της Σίτι, απάντησε ο Νορβηγός! (vid)

«Σάλος» επικρατεί τα τελευταία λεπτά στην Αγγλία με τις δηλώσεις του Αλεξάντερ Άρνολντ και του Έρλινγκ Χάαλαντ, με την κόντρα που φαίνεται να «ξεσπά» ανάμεσά τους, μερικά 24ωρα πριν από το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ».

Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του Άγγλου αμυντικού, ο οποίος επί της ουσίας επισήμανε πως οι «πολίτες» ναι μεν έχουν πάρει πιο πολλούς τίτλους, αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτούς της Λίβερπουλ. Και ο λόγος έγκειται στα οικονομικά δεδομένα των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο Άρνολντ είπε:

 «Κοιτάζοντας πίσω σε αυτή την εποχή, παρόλο που η Σίτι έχει πάρει περισσότερους τίτλους από εμάς και πιθανότατα είναι πιο επιτυχημένη, οι τίτλοι μας θα σημαίνουν πολλά περισσότερα για εμάς και τους οπαδούς μας, εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης των δύο συλλόγων. Ο τρόπος με τον οποίο οι δύο σύλλογοι έχουν χτίσει τις ομάδες τους, ενδεχομένως να σημαίνει πολλά περισσότερα για τους οπαδούς μας!»

Για να έρθει εν συνεχεία και να απαντήσει ο Νορβηγός φορ της Σίτι, ο οποίος επισήμανε πως δεν γνωρίζει για ποιον λόγο ο Άρνολντ μπήκε σε αυτή την διαδικασία. Και θέλησε να του υπενθυμίσει χαρακτηριστικά πως παρότι είναι στο «Νησί» εδώ και έναν χρόνο, αυτός έχει κατακτήσει το τρεμπλ. Ένα συναίσθημα που πιθανώς ο πρώτος δεν μπορεί να αντιληφθεί…

Δημήτρης Μανάκος