Σαν σήμερα: Η απομάκρυνση του Μίλνερ που δεν θα ξεχάσει κανείς (vid)

Όχι απλά λιθαράκι. Μια από τις πιο σημαντικές και εντυπωσιακές στιγμές στη διαδρομή προς το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια. Εκείνη η απομάκρυνση του Τζέιμς Μίλνερ πάνω στη γραμμή σε ματς με την Μπόρνμουθ, ακριβώς πριν από μια 4ετία, δεν θα ξεχαστεί ποτέ από κανέναν οπαδό της Λίβερπουλ…  



Σαν σήμερα: Η απομάκρυνση του Μίλνερ που δεν θα ξεχάσει κανείς (vid)

Ο «Μίλι», έχει μείνει στην ιστορία του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ ως εκ των πιο πιστών «στρατιωτών». Σαν σήμερα, 7 του Μάρτη, πίσω στο 2020, συμμετείχε σε φάση που καταλαμβάνει το δικό της χώρο στο… παζλ των πιο σημαντικών κομματιών του θριάμβου των «κόκκινων» εκείνη τη σεζόν.

Σε ματς με την Μπόρνμουθ στο «Άνφιλντ», με τους «cherries» να έχουν προηγηθεί από το 9ο λεπτό και να δέχονται την ταχύτατη ανατροπή με τα τέρματα των Σαλάχ (24') και Μανέ (33'), ο Μίλνερ έκανε στο δεύτερο ημίχρονο τη μαγική απομάκρυνση.

Σε λόμπα του Φρέιζερ, έτρεξε πίσω από τον τερματοφύλακα και με τάκλιν έδιωξε την μπάλα προτού εκείνη περάσει την τελική γραμμή. Το 2-1 για τους μετέπειτα Πρωταθλητές παρέμεινε και κατέγραψαν την 22η διαδοχική εντός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της ομάδας του Σάνκλι από το 1972!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης