Τιερί Ανρί στα «prime» του ή Εμπαπέ στην Παρί; Η ταχύτητα, η κούρσα και ο… νικητής!

Ο Τιερί Ανρί στα... καλύτερα του και ο Κιλιάν Εμπαπέ του «σήμερα» σε αγώνα προσομοίωσης! Ποιος είναι ο ταχύτερος;



Τιερί Ανρί στα «prime» του ή Εμπαπέ στην Παρί; Η ταχύτητα, η κούρσα και ο… νικητής!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν εντυπωσιακός απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και με δύο δικά του γκολ, οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν (05/03, 1-2) στα προημιτελικά του Champions League.

Παράλληλα, ο Γάλλος σταρ «έσπασε» και όλα τα... κοντέρ στο Σαν Σεμπαστιάν, αφού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης «εντοπίστηκε» να καλύπτει απόσταση 100 μέτρων, σε 10.9 δευτερόλεπτα.

Είναι γνωστό πως ο Εμπαπέ είναι από τους ταχύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Πιθανότατα ο ταχύτερος, ωστόσο παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτόν είχε και ο συμπατριώτης του, Τιερί Ανρί!

Ο «θρύλος» της Άρσεναλ ήταν εξίσου γρήγορος και λόγω της ταχύτητας του και της τεχνικής του κατάρτισης, οι αμυντικοί που καλούνταν να τον μαρκάρουν, ζούσαν έναν... εφιάλτη.

Τι θα συνέβαινε όμως, σε περίπτωση που ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Τιερί Ανρί (στην καλύτερη φάση της καριέρας του) έρχονταν αντιμέτωποι... σε κούρσα ταχύτητας;

Την απορία έλυσε ένας παίκτης του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού EA FC 24, ο οποίος τοποθέτησε τους δύο ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και τους... άφησε να τρέξουν από την μία άκρη του γηπέδου έως την άλλη.

Αμφότεροι, σημείωσαν τον ίδιο χρόνο (8.28 δευτερόλεπτα), με αποτέλεσμα να μην γίνεται ξεκάθαρο - ούτε από την προσομοίωση - ποιος είναι ταχύτερος! 

Γιώργος Καπουκάκης