Σε μεγάλα κέφια ο Κλοπ με γέλια και τρομερή ατάκα σε δημοσιογράφο (vids)

Πλέον το απολαμβάνει. Είναι ξεκάθαρο. Χαμογελάει περισσότερο. Το ζει. Είναι φίλος με τους παίκτες του. Και δεν γκρινιάζει για τις συνεντεύξεις Τύπου. Σε αυτή ενόψει του πρώτου ματς με τη Σπάρτα Πράγας για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε... ρεσιτάλ! 



Σε μεγάλα κέφια ο Κλοπ με γέλια και τρομερή ατάκα σε δημοσιογράφο (vids)

Οι «κόκκινοι» το βράδυ της Πέμπτης φιλοξενούνται στην Πράγα από τη Σπάρτα για την πρώτη μεταξύ τους «μονομαχία» για τα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ και ο Κλοπ ήταν σε μεγάλα κέφια όταν βρέθηκε ενώπιων των δημοσιογράφων. 

Με τον Αλέξις Μακ Άλιστερ άρχισε να κάνει πλάκα και να πετάγεται όταν ο Αργεντινός προσπαθούσε να δώσει απαντήσεις. Ξεκάθαρη απόδειξη πως το κλίμα σε αυτό το σύνολο είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. 

Μάλιστα, όταν ένας ρεπορτέρ ανέφερε πως ήταν μεγάλη του χαρά να κάνει ερώτηση στον Κλοπ, εκείνος απεφάνθη: «Να δούμε αν θα είναι και δική μου χαρά ν' απαντήσω», γελώντας δυνατά! 

Σε κάποιο σημείο απλά γύρισε στη μεταφράστρια και απολογήθηκε για τη μακροσκελή απάντησή του, καταλαβαίνοντας και το δικό της δύσκολο έργο. 

Γιούργκεν, μην αλλάξεις ποτέ!!! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης