Η Αγγλία δεν παίρνει EURO, ο Τεν Χαγκ αποτυγχάνει στη Γιουνάιτεντ και ο Σάουθγκεϊτ παίρνει τη θέση του;

Σενάριο βγαλμένο από… ταινία, μία ακόμη φήμη ή κάτι που βρίσκεται υπό επεξεργασία; Θα χρειαστεί να ολοκληρωθεί η σεζόν για να το μάθουμε, αλλά σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Έρικ Τεν Χαγκ!



Η Αγγλία δεν παίρνει EURO, ο Τεν Χαγκ αποτυγχάνει στη Γιουνάιτεντ και ο Σάουθγκεϊτ παίρνει τη θέση του;

Το διαβάζει κανείς και θεωρεί πως πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η αλήθεια είναι όμως, πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, πρόκειται για κάτι που φημολογείται αρκετά έντονα στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει επισημάνει πολλάκις πως αισθάνεται την στήριξη του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, όμως ας μην ξεχνάμε πως πολλές φορές οι αριθμοί αναδεικνύουν το πρόβλημα. Και η ήττα με 3-1, με ανατροπή από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε συνδυασμό με το -19 από την κορυφή της βαθμολογίας, δεν θα αφήνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον ισχυρό άνδρα των «κόκκινων διαβόλων».

Έχει γραφτεί λοιπόν πολλές φορές, πως η Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο απόλυσης του Ολλανδού προπονητή το καλοκαίρι, με τρεις αντικαταστάτες να είναι στη λίστα της. Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι της Μπράιτον, ο Τόμας Φρανκ της Μπρέντφορντ και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Για τους δύο πρώτους τα δεδομένα είναι γνωστά, για τον τελευταίο οι φήμες έχουν… μεγαλώσει, από την στιγμή που το EURO πλησιάζει και αν η εθνική Αγγλίας δεν το κατακτήσει, δεν είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει στην τεχνική της ηγεσία. Αυτό υποστηρίζει το ESPN, λέγοντας παράλληλα πως ο Ομοσπονδιακός προπονητής έχει μεγάλη εκτίμηση από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος