Και αν η άνοδος κριθεί επειδή… κάποιοι ΔΕΝ έτρεξαν; «Τρελό» φινάλε στο Μπάρνσλεϊ – Μπόλτον! (vids)

Απίθανο φινάλε στο Μπάρνσλεϊ – Μπόλτον, τελικό αποτέλεσμα το 2-2, σκόραραν στο τελευταίο λεπτό οι φιλοξενούμενοι και άλλαξαν τις ισορροπίες στη League One. Δεν έτρεξαν για το «ριμπάουντ» οι παίκτες των γηπεδούχων και έχασαν έδαφος ως προς στην επιστροφή στην Championship!  



Και αν η άνοδος κριθεί επειδή… κάποιοι ΔΕΝ έτρεξαν; «Τρελό» φινάλε στο Μπάρνσλεϊ – Μπόλτον! (vids)

Ήταν δεδομένα ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν στη League One, και για τις δύο ομάδες. Η Μπάρνσλεϊ, που ήταν τρομερά φορμαρισμένη, και βρισκόταν στην 4η θέση της βαθμολογίας, υποδεχόταν την 3η Μπόλτον.

Αν οι γηπεδούχοι επικρατούσαν στην εμβόλιμη αγωνιστική της 3ης κατηγορίας, τότε θα ισοβαθμούσαν τόσο μαζί με την αντίπαλό τους, όσο και με την Ντέρμπι. Απεναντίας, αν οι φιλοξενούμενοι δεν έχαναν, θα ξεπερνούσαν κατά έναν βαθμό την 2η της βαθμολογίας, Ντέρμπι, μετά από 36 αναμετρήσεις, και θα βρίσκονταν τουλάχιστον έξι πόντους πίσω, από την Πόρτσμουθ.

Πρακτικά, η Μπόλτον έπαιζε για δύο αποτελέσματα, αλλά το παιχνίδι ξεκίνησε για αυτήν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Προηγήθηκε η Μπάρνσλεϊ από νωρίς, έκανε το 2-0 στο 47ο λεπτό, φάνταζε το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

https://twitter.com/OfficialBWFC/status/1765138300153548802

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας έγινε το 2-1 και φτάσαμε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Εκεί όπου η Μπόλτον κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Σίχαν στο 98ο λεπτό! Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων αποκρούει, ο κόσμος θεωρεί για… μερικά δευτερόλεπτα πως το 2-1 θα παραμείνει.

Οι αμυντικοί όμως, δεν πηγαίνουν προς την μπάλα. Τους προλαβαίνει όλους ο Γουίλιαμς. Η Μπόλτον ισοφαρίζει το 2-2 είναι γεγονός και όλα αλλάζουν. Και σκεφτείτε η άνοδος να κριθεί από την εν λόγω στιγμή, με τους παίκτες της Μπάρνσλεϊ να αποδεικνύονται αφελείς στο 98’ μίας «τρελής» αναμέτρησης!

 

Δημήτρης Μανάκος