Στιγμές… δεκαετίας: Ο Καντέ αποβλήθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του και αποθεώθηκε! (vid)

Πέρασαν 10 χρόνια από την τελευταία φορά και ο Ενκγολό Καντέ έμελλε, εν έτει 2024, να θυμηθεί πώς είναι να αποβάλλεται. Τιμωρήθηκε από τον VAR, αντίκρισε κόκκινη κάρτα, αποθεώθηκε από ένα ολόκληρο γήπεδο!  



Στιγμές… δεκαετίας: Ο Καντέ αποβλήθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του και αποθεώθηκε! (vid)

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, ανεξαρτήτως της ομάδας στην οποία αγωνίζεται.

Όλοι τον συμπαθούσαν στη Λέστερ, ακόμη και πριν από την σεζόν της «ιστορικής» κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στην Τσέλσι, παρά τους συχνούς τραυματισμούς του τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Ενγκολό Καντέ, ο οποίος αισίως βίωσε κάτι που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα συχνά στην καριέρα του. Τι εννοούμε με αυτό; Ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Αλ Ιτιχάντ με την Αλ Χιλάλ του Αλεξάντερ Μίτροβιτς και αποβλήθηκε στο 66ο λεπτό.

Υπέπεσε σε ένα σκληρό μαρκάρισμα, ο VAR το εξέτασε και ο Γάλλος μέσος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, μόλις για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15. Τότε, αγωνιζόταν στην γαλλική Καέν μάλιστα, πράγμα που σημαίνει πως δεν αποβλήθηκε ποτέ στο «Νησί».

Οι γηπεδούχοι επικρατούσαν σε εκείνο το χρονικό σημείο της Αλ Ιτιχάντ με 3-1. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Πως ολόκληρο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και χειροκρότησε τον Ενγκολό Καντέ κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο!

 

 

 

Δημήτρης Μανάκος