Αλλαγή δεδομένων: Πώς επηρεάζει τη Λίβερπουλ το τέλος ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Χιουζ;

Αλλαγή «σελίδας» της Μπόρνμουθ, αποχωρεί το καλοκαίρι ο Ρίτσαρντ Χιουζ, παίρνει τη θέση του ο Σάιμον Φράνσις. Όλα αυτά έχουν πιθανώς σχέση με τη Λίβερπουλ, την FSG και τον… Μάικλ Έντουαρντς.



Αλλαγή δεδομένων: Πώς επηρεάζει τη Λίβερπουλ το τέλος ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Χιουζ;

Τους τελευταίους του μήνες στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της Μπόρνμουθ διανύει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ρίτσαρντ Χιουζ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Η απόφαση αυτή έχει ήδη ληφθεί και για τον λόγο αυτό, τα «κεράσια» ήρθαν σε συμφωνία με τον Σάιμον Φράνσις, ο οποίος θα τον αντικαταστήσει, στο ίδιο «πόστο».

Τι σχέση έχει όμως η εν λόγω εξέλιξη με τη Λίβερπουλ; Όπως είχαμε γράψει και πριν από μία εβδομάδα, ο Χιουζ αποτελεί ένα από τα δύο βασικά ονόματα που θα ήθελε η FSG στο «Άνφιλντ». Πρώτος είναι ο Μάικλ Έντουαρντς, που γνωρίζει την κατάσταση στην ομάδα, καθώς έχει εργαστεί εκεί, και εν συνεχεία, ακολουθεί ο νυν τεχνικός διευθυντής της Μπόρνμουθ.

Φημολογείται πως η απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Premier League σχετίζεται τόσο με τη Λίβερπουλ, όσο και με τη Ρόμα, η οποία επίσης τον θέλει. Μένει να δούμε λοιπόν, αν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα τον θέσει σε προτεραιότητα ή αν θα αναμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά θα κινηθεί για την… απόκτησή του! Αν φυσικά είναι αυτός ο «εκλεκτός».

Δημήτρης Μανάκος